Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

SAYIN VEKİLLER

    Polislere Polis haftasında, her yıl bir maaş ikramiye verilmeli.

    Haberleri izlediğimizde. Devlet memurlarının içinde görevleri kolay olmayan, her an hayati tehlikesi olan mesleklerin başında gelmektedir.

    Halkın can güvenliği için gece gündüz çalışan her türlü tehlikeyle karşılaşan, toplumsal olaylarda daha fazla yorulan görev yaptığı ilin dışında da ek göreve giden, izinde olduğunda izini durdurulan, göreve giderken eşinin ve çocuklarının yolcu ettiği zor meslektir.

    Ülkemizde yapılan görevlerin zorlukları göz önünde tutulursa ona göre ücret sistemi düzenlenirse yaptığı hizmete göre karşılığı verilirse hakkaniyete uygun olur.

    Ben eğitimciydim yarım gün çalışıyordum uzun tatilimiz oluyordu. Polisler mazeretlerinde bile zor izin alabiliyorlar. Emniyet mensuplarının sendikası yok toplu sözleşme görüşmelerinde, masada onların temsilcisi olmadığından yıllık verilen ücretin yansımasıyla maaş artışları oluyor.

    Son yıllarda polislerin ikinci şark görevleri başladı. Eğitim gören çocukları, bazılarının ev almaları borçlanmaları ailelerinin çeşitli sıkıntılarının arttığı bir zamanda terörün devam etmesi geleceklerini görememekteler.

    Polisler emekliye ayrıldıklarında, çalışırken aldıkları maaşların yarısını almaktalar, emeklilikte fazla rahatsızlıkları görülen mesleklerin başlarında gelmektedir.

    Hükümet yetkilileri bütçenin açık vermediğini ifade etmekteler, bütçe gelirlerinin yüzde yetmiş beşi dolaylı vergilerden alınıyor.

    Her yıl kutlanan polis haftasında çalışana ve emeklilere, birer maaş ikramiye verilirse bütçeye fazla yük getirmez. Onları azda olsa rahatlatır.

    Yakında çıkabilecek, torba yasasında onları da unutmayınız.

    Sayın vekiller, yasaların nasıl çıkabileceğinin yöntemini sizler biliyorsunuz yasanın çıkması için sizler başlayınız.

    Sizlere güveniyoruz. Tuttuğunu koparan vekil olunuz.

    Görev yapan polisleri Allah korusun şehit olanlara Allah rahmet eylesin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR