Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

T.C. DEVLETİMİZİN BEKASI

     Milletlerin tarihlerinde belirleyici büyük zaferlere etkili olan kahramanlar var. Tarih bir açıdan fedakârlıkları ön görüleriyle milletlerin önüne gelen cesurların kahramanların yurdudur.
     Vatana sadakat duygusu, Türklerin kurdukları devletleri yıllarca hükümran kurmuştur. 
     Büyük komutan devlet adamı, Mustafa Kemal Atatürk milletin kabiliyeti imkânlarını iyi tahlil etmiş milli direnişini Anadolu da ateşlemiştir. Türk tarihinde yer alan Ergenekon destanında olduğu gibi milli orduyu toplayıp düşmana karşı zafer kazanacak aşamaya getirmek için maddi manevi güçlü kalmanın yollarını araştırmıştır.
     Samsun, Amasya, Erzurum, Sivas ardından Ankara mücadeleyi taban anlatmak gayesiyle Türk milletinin imanını güçlendirip zafere hazırlamıştır.
     Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk milli mücadelenin başladığı günden bu yana bağımsız Türk devletinin kurmanın düşmanı yok etmekle mümkün olacağını bunun ise baskın tarzında taarruzla gerçekleşeceğini kararlaştırmış sonuca gidilmiştir. Türk milletinin kendi bağrından yeni kahramanlar çıkacağını göstermiştir.
     Türkiye bu gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlüğüne borçludur.
     Türkiye tehdit oluşturan dış güçlere karşı dik olmanın tek yolu birlikte olmaktır.
     Çanakkale savaşında on dört yaşında gençlerimiz şehit oldu şehitlerimizi nasıl unutalım. Terörle mücadelemizde çok şehitler verdik onlar vatanımızın birliği bütünlüğü için şehit oldular. Büyük camide şehitlerimizin namazını kıldığımızda acıları nasıl unutalım. Kimin için şehit oldular.
     MHP Türkiye Cumhuriyet’inin kuruluş düşüncesi üzerine hizmet eden siyasi milliyetçi partidir.
     MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli dünyada bölgemizde gelişmeleri takip eden önce ülkem sonra partim düşüncesiyle hizmet eden devlet adamıdır.
     Başbuğun yanında olan rahmetli yakınım Selahattin Şahinkaya dava arkadaşlarına Allahtan rahmet dilerim. İstanbul’da hukukçu evladım şehitlerin gazilerin gönüllü avukatlığını yapmıştır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
                                -ATATÜRK

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR