Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

BULUNDUĞUMUZ COĞRAFYA

Bulunduğumuz coğrafyada dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz her türlü doğal zenginliklerimiz mevcut.Ortadoğu'da Türkiye'nin dışında medeni bir devlet yapılanmasına noksanları da olsa o yolda ilerleyen başka bir devlet çıkmadı.

Cumhuriyetimizin yenilikleri kadın hakları, seçme seçilme, eğitim ve daha birçok haklar insanlarımıza verildi. Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrili yaylalarımız, ovalarımız, nehirlerimiz, dağlarımız her türlü doğal güzelliklerimiz mevcut, her çeşit ürünlerimiz meyvelerimiz ne istenirse bulabildiğimiz, üzüntüsüyle sevinci ile birlikte beraberlik içinde huzurlu mutlu yaşıyoruz.

Birinci Dünya Savaşı'nın sonunda Ortadoğu'da Emperyalist devletlerin sınırları masa başında cetvelli çizdikleri, başlarına Kral oturttukları, bağımsızlığı olmayan devletler ortaya çıktı. Fransa, ABD, Rusya gibi Emperyalist devletlerin Ortadoğu'da petrollere el koyması on yıllarca aralıksız sömürmeleri için böyle yöntemler gerekiyordu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, ülkemizin insanları düşmanları yok etti. Kafalarını duvara kütküt vurduk.  Türkiye bugün Suriye, Suudi Arabistan, Körfez ülkeleri gibi değilse Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ileri görüşlülüğü ne borçlu.

Atatürk'ün büyüklüğü sadece Emperyalist ülkelere karşı Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla ulaştırmış bir asker oluşundan başka, milli kalkınmayı önemli bulması, tarımda sanayide teknolojik yatırımları o dönemde başlaması, başta kadın hakları yenilikler yapılması, bilimi esas alan Sanat ve Kültür de yenilikçi kurumlar yaratılması resmi dili Türkçe olup yeni alfabeyi geçiş sağlanması ülkemizde Cumhuriyet yönetimi sayesinde köy çocuğu Cumhurbaşkanı kadın başbakan oldu.

MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş düşüncesini önemseyip önce ülkem sonra partim düşüncesiyle bulunduğumuz coğrafyada dünyada ve çevremizde olup bitenleri gördüğümüz için değerli hizmetler yapıyor. Devletimizin her zaman güçlü hazırlıklı olması önemli.Yakın geçmişte Terör olaylarında çok Şehitler verdik ülkemiz için canlarını verdiler büyük camide namazlarını kıldıklarım oldu. Allah rahmet eylesin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman güçlü var olsun

.Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'nin bütünleştirici gücüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye'dir. Türk vatanının İstiklal ufkudur. Bölgesinde ve dünyada söz sahibidir. 

Maskelerinizi takalım mesafelerimize uyalım… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR