SAMSUNSPOR YİNE ÜZDÜ!!!

Aklımızı başımıza getirirmi bilemem ama güzel bir osmanlı tokadı yedik. Ligin öyle efelerinden falan da değil Manisa dan. 20 bin euroluk 18 yaşındaki Ayberk ten. Ortalık toz duman anlıyacağınız. Bu saatten sonra Bayram hoca ile olmaz. Maçtan sonra görevimin başındayım basın açıklaması pek te karşılık bulacak gibi görünmüyor.
   Şu bir gerçek, Bolu, Altınordu, Tuzla yada başka bir x kulüp gibi olmuyor Samsunspor da teknik direktörlük, gerçekten kaldırılması çok ağır bir yük. Bu yüzden Bayram Bektaş hocanın acilen bu yükün altından alınmasını tavsiye ediyorum. 
   Maç ta takımın ne oynadığını ne yaptığını anlamak mümkün olmadı. Anlayan varsa bana da anlatsın. O kadar kötüydük ki topu alan herkesin önce Fofana yı araması, tüm atakların sol kulvar üzerinden geliştirilmeye çalışılması, oyunu adeta kilitledi. Gelen tüm takımların, seyirci kitlesinden ve Samsunspor markasından etkilenip potansiyelini zorladığı bir gerçek ama bu Beşiktaş, Trabzon, Fb, Gs  takımları içinde geçerli yani zoru başarmak zorundayız. 
   Maçın oynasaydı yıldızı olacağına garanti vereceğim Celil in, maçın henüz başında sakatlanıp çıkması, Samsunspor un doğaçlama gücünüde yok etti. Ben Bayram hocanın yerinde olsam ya hep ya hiç der Sagat ı orada oyuna alırdım.
   İyi oynadığımız izlenimi vermesin ama kaçan penaltılar,  direkler, kalecilerin inanılmaz performansı garip bir şekilde bu aralar Samsunspor aleyhinde işliyor. Yüksel başkanın dediği gibi büyümü yapıldı, muskamı yazıldı anlamak mümkün değil. Allah yardımcımız olsun. 
   Fofana.. Takımın herşeyi, gol umudu, ayağında top tutabilen, adam eksiltebilen tek oyuncumuz kötü demek yakışmaz. Elinden gelen mücadeyi verdi. Yalnız rakipler Fofana yı çözdü dikkat.
   Boldrin..Maçın en kötüsüydü. Pas hataları, oyunu okuyamama ve penaltıyı kaçırması puanını belirledi sıfır.
   Laura..Yine performansı üst düzeydi. Laura dan bu maç kesinlikle gol bekliyordum olmadı ama oyun mücadelesi oldukça iyi.
   Harris..Defans yönüde iyi olan oyuncunun neden oyundan alındığını anlamak zor. Halbuki Sagat ın dahil olduğu dakikalarda Zeki oyundan alınabilir, forvet hattı güçlü tutulabilirdi. 
   Novikovas..Büyük sükse ile alınan Novikovas da Bayram Bektaş ın ellerinde yok olmak üzere. Gerçekten bir yerlerde bir sorun var bulunup çözüme kavuşturulmalı. 
    Şimdi Samsunspor un önünde çok daha zorlu dört hafta var. Sırasıyla Rize, Sakarya, Bandırma, Gençlerbirliği. Bıçak sırtı dört maç. Büyük resime bakıldığında Samsunspor un bu maçlardan bu moralle kaç puan çıkarabileceğini kestirmek çok zor. Birde ligin daha başı söylemlerini çok manalı buluyorum. Ligin henüz başı diyen teknik yönetimin, şampiyonluğu puan farkıyla verdiği zaman taraftara vereceği cevap ne olurdu acaba. Herkes aklını başına alsın. Ligin başıda sonuda galibiyete odaklanacağız. Böyle bir maddi manevi güç arkamızda biz beceripte süperlig e çıkamıyoruz. Taraftarın da hazmedemediği Yüksel Yıldırım gibi potansiyel süper bir gücün, teknik ekibin ve futbolcuların aldığı başarısız sonuçlar sayesinde sıradanlaşması, buhar olması. Gerçekten kabul edilemez. Böyle bir gücün varsa farkını hissettireceksin. Manisa ya kendi evinde böyle bir kadro ile mağlubiyet nedir arkadaş dalgamı geçiyorsunuz şehirle.
    Tüm futbolcularımızı Celil gibi samimi olmaya, mücadele ederken herşeyini ortaya koymaya davet ediyorum. 
    Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR