Holse Trabzonspor'a bileniyor

Holse Trabzonspor'a bileniyor
Yılport Samsunspor'un başarılı oyuncusu Carlo Holse, Trabzonspor maçına özel olarak hazırlanıyor. Danimarkalı futbolcu, skor katkısı vererek takımını galibiyete ulaştırmayı hedefliyor.

Yılport Samsunspor'da iyi oyununun yanına skor katkısı da ekleyen Danimarkalı oyuncu, bu sezon takımına 29 maçta 5 gol 3 asist ile katkı verdi.

manset-3.jpg

Samsunspor'un en büyük kozlarından olan Holse, Yukatel Adana Demirspor maçında kart cezası nedeniyle forma giyememişti. Cezasını tamamladıktan sonra Yılport Samsunspor'un deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 kaybettiği maçta 70 dakikada sahada kalan oyuncu, yerini Moryke Fofana'ya bırakmıştı.

manset-2.jpg

Gol ya da asist hedefi
Hafta boyunca takımla birlikte çalışmalarının yanı sıra bireysel olarak da özel bir hazırlık süreci geçiren Holse, cumartesi akşamı Trabzonspor'a karşı etkili bir oyun ortaya koymayı hedefliyor. Kırmızı-beyazlı taraftarlar önünde gol ya da asist katkısı ile Samsunspor'a kritik haftada 3 puan getirmeyi isteyen Danimarkalı oyuncu, son olarak 29. haftadaki MKE Ankaragücü maçında fileleri sarsmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.