SAMSUNSPOR VİTES YÜKSELTTİ!!!

Geçen haftaki galibiyetin anlam kazanması, güme gitmemesi için bu maçın kazanılması çok önemliydi. Her ne kadar son haftalarda başarısız sonuç alsalarda, kadro derinliği olan bir takım Tuzlaspor, korkularımız yok değildi. 
    Maçta ilk yarı yoktu. Maç ikinci yarı oynandı dersek abartmış olmayız. Harris in 46 da oyuna dahil olmasıyla, Tuzlaspor adeta beyaz bayrak çekti. İlk defa bu kadar kazanma arzulu bir Samsunspor gördüm desem yalan olmaz. Tuzlaspor 1-0 ı koruma içgüdüsüyle yaptığı geri yaslanma hatasından, maçın sonlarına kadar kurtulamadı. Rakibin üzerine resmen çöken Samsunspor, Tuzlaspor u sahadan sildi.
  Samsunspor kadro kalitesi açısından bu ligin Eyüpspor ile beraber en iyisi her zaman yazdım söyledim. Güzel bir yönetim bu takımı alır Süper Lig e  uzanır nokta. Fofana nın bu güzel çıkışı yakalayıp takıma bir an önce dönmesi tek dileğim, zira usta ayak Samsunspor için çok değerli.
  Maçta parlayan futbolcularımız Harris, Douglas, Alim, Zeki ve Yunus Emre oldu. Samsunspor un ikinci golden sonra da maça asılması tek kelime ile Süper Lig görüntüsüydü. Bravo çocuklar.
  15 gün sonra, zorlu Keçiören deplasmanı öncesi bu galibiyet ve maç fazlası ile ikinciliğe yükselmenin mutluluğu anlatılmaz yaşanır. Bu galibiyet Samsunspor u yeniden ayağa kaldıran, bizleri Samsunspor suz bırakmayan sevgili başkanımız Yüksel YILDIRIM a armağan olsun. İyiki bizimlesin büyük başkan iyiki varsın !!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR