SAMSUNSPOR BÜYÜK FIRSAT TEPTİ

Sportoto 1.ligde Samsunspor sahasında ligin son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız bu mücadelede hiç beklemediğimiz bir oyun ve skorla sahadan bir puanla ayrıldık.. Maça istediği gibi başlatamayan şimşekler buna rağmen Laura ile girdiği yüzde yüzlük net gol pozisyonundan yararlanamadı.
Mücadelenin 27. Dakikasında yaklaşık 5 dakika süren var incelemesinin ardından Malatyaspor kazandığı penaltıda Cengizhan’ın golüyle 1-0 öne geçti.. Şok penaltı golünün ardından ilk yarıda beklenen gol gelmedi ve Samsunspor soyunma odasına mağlup girdi…
Maçın ikinci yarısına ilk yarıya oranla daha hızlı ve istekli başlayan şimşekler ard arda girdiği pozisyonlarda Malatyaspor kalesinde gol aradı..
Ancak yeni Malatyaspor futbolcularının eften püften sebeplerle sakatlanma numarası yaparak vakit geçirmelerini türbinler büyük tepki gösterdi..
Hakimin bu durum karşısında bence tüm takdir haklarını yeni Malatyaspor cephesinden yana kullanması da baştaki tansiyonu yükseltti..
Özellikle yeni Malatyaspor kalecisi Abdülsamet’in Out atışlarını geç kullanması büyük tepkilere neden oldu..
Mücadelenin 85. dakikasında sol kanattan Haris’in müthiş bindirmesi ve ortası sonrası Ahmet Sagat tam bir golcü dokunuş yaparak meşin Yuvarlağı filelerle buluşturdu..
Bu gol den sonra 19 Mayıs Stadyumu‘nu dolduran bütün taraftarlar Samsunspor‘dan galibiyet sayısını bekledi..
Ancak Kırmızı Şimşekler de futbolcular tıpkı maçın ilk yarısında olduğu gibi beklenen reaksiyonu sahaya sergileyemedi ve mücadele 1-1 berabere tamamlandı..
Mutlak bir şekilde evimizde galip ayrılmamız gereken bir karşılaşmada ligin son sırasında yer alan yeni Malatyaspor ile berabere kalmak herkesi derinden üzdü..
Böylesine büyük bir fırsatı tep Mac gerçekten Samsunspor gibi kaliteli bir takıma yakışmadı.. Bu ligde her zaman puan kaybı yaşanabilir.. Önemli olan bu puan kayıplarından gerekli derslerin çıkarılması..
Bu hatayı telafi etmek için Bodrumspor deplasmanından galip dönmemiz gerek.. eminim ki Hüseyin hoca da bunun için takımı en iyi şekilde hazırlayacaktır..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR