SAMSUNSPOR BODRUMSPOR'A BİLENİYOR

     Spor toto 1.lig'de mücadele veren kırmızı şimşekler geçen hafta kendi evinde Yeni Malatyaspor'a karşı kaybedilen 2 puanın telafisi için Nuri Asan tesislerinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yılport Samsunspor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor karşısında puan veya puanlar alabilmek adına büyük efor sarf ediyorlar. 
     Geçen hafta Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Muhammet Ali Özbakıcı'dan kötü haber var. 8 hafta sahalardan uzak kalacak. Muhammet'in sakatlığı ise Samsunspor camiasında üzüntü yarattı. 
     Her hafta spor toto 1.ligde heyecan devam ederken ilk yarının bitimine iki hafta kala takımlar arasındaki puan farkı hemen hemen aynı olarak sıralanıyor. Spor toto 1.ligde 1.ve 2. takım direkt Süperlige çıkması ligin heyecanını daha da artıyor. Takımlar arasında rekabet kızışıyor. 
     Yılport Samsunspor'da yıllardır Süperlig'e çıkabilmek adına 1.ligde mücadelesine devam ediyor. Geçmiş senelerde şampiyonluğu avarajla kaybetmiş play-offların kapısından dönen bir takım olarak 2022-2023 sezonunda işi şansa bırakmak istemiyorlar. Çok dikkatli olmak zorundalar. Yılport Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile bu sezon kupayı Samsun'a taşımakta kararlılar. Bunun için cefakar ve vefakar Samsunspor taraftarları takımlarına tam destek vererek şampiyonlukta büyük rol oynuyorlar. Şimdi bütün gözler cumartesi günü 13.30'da deplasmanda Bodrum'da aynı puana sahip iki takımın müthiş mücadelesini seyredeceğiz. Yılport Samsunspor Bodrum'dan alınacak üç puan ile takıma farklı yere taşıyacağını umut ediyorum. 
     Yılport Samsunspor'un Bodrumspor karşısında yapacağı mücadelede gazetem Denge Spor olarak başarılar dilerim. 
     HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR