Samsun tur peşinde

Yılport Samsunspor, son oynadığı Galatasaray müsabakasından 2-0 mağlup ayrılarak, stadı dolduran 32 bin 500 kişiyi üzmüş oldu.


İstanbul'da Fatih Karamgümrük karşısında kupa maçına çıkacak olan Kırmızı Şimşekler, kupada rakibini eleyerek biraz olsun taraftarlarımızın gönlünü almış olacaklar.


Oynanan Galatasaray maçında futbolculara yapılan ithamları doğru bulmadığımı söyleyebilirim. Formasını giydiği, ekmeğini yediği takıma hiçbir futbolcunun ihanet etmemesi lazım.
Bazı sosyal medya paylaşımlarında taraftarların ağır ithamda bulunduğu Galatasaray'dan takımıza gelen 3 futbolcuyu suçlamaları bence doğru değil.


Onlar bu takımın formasını giyiyor ve bu takım için ter döküyorlar. Böyle bir şeyin olduğunu tahmin dahi etmiyorum.
Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Önümüze bakalım. Bir sonraki maçları nasıl kazanırız onun hesabını yapalım.


Gelecek pazartesi akşamı saat 20.00'de Antalyaspor'u konuk edecek olan Yılport Samsunspor, Galatasaray müsabakasında tribünde bulduğu taraftarları tekrar tribüne çekebilecek mi?
Mutlak kazanmamız gerek bir müsabaka ama Fenerbahçe'ye mağlup olan Antalyaspor, Samsunspor'a direnç göstereceğini tahmin ediyorum.


Ama şartlar ne olursa olsun Gisdol'un ekibi bu maçtan galip çıkmak zorunda. Antalya'yı mağlup etmemiz halinde puanımızı 29 çıkararak az da olsa nefes almış olacağız.
Bugün İstanbul'da Fatih Karagümrük ile bir kupa maçı oynuyoruz. Bu müsabaka bana göre Antalyaspor müsabakasının provası olacak. Ben Yılport Samsunspor'un İstanbul'da tur atlayacak Samsun'a döneceğine inanıyorum.


Bir de transfer konusuna değinmek istiyorum. 9 Şubat'ta transfer dönemi sona eriyor. Ortada bir takım isimler dönüyor ama kesin olarak anlaşılmış futbolcular yok gibi. Zaman kısalıyor ve daralıyor. Elimizi çabuk tutup, takıma güç katacak futbolcuları transfer ederek güçlü bir Yılport Samsunspor görmeliyiz. Bu güzellikler içerisinde Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım'a sesleniyorum. En iyi futbolcuları takıma katmasını rica ediyorum. Şimdi kavga zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanı.


Her maçta büyük destek veren muhteşem Yılport Samsunspor taraftarını candan kutluyorum.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR