Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Samsun Futbol Şampiyonasında Ev Sahibi

Samsun Okul sporları kapsamında, futbol branşında gençler kız ve erkek kategorisinde TÜRKİYE Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

22-26 Mayıs'ta ilimizde yapılacak maçlarda Türkiye şampiyonu olan takımlar Dünya Liseler arası Dünya şampiyonluğu için ülkemizi FAS- CASABLANCA' da temsil edecek.

Erkekler ve kızlarda sekizer takımın şampiyonluk için mücadele edeceği maçlarda erkeklerde İstanbul’dan üç takım, Antalya, Kayseri, Siirt, Trabzon ve Samsundan birer takım ile mücadele edecekler.

Şampiyonluğun en güçlü adayları İstanbul’da bir çok kulübün alt yapı öğrencilerinin okul hayatlarını sürdürdükleri Özel Merter Final Anadolu Lisesi, Trabzonspor’un alt yapı oyuncularından oluşan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Samsunsporumuzun alt yapı oyuncularının oluşturduğu ve okul hayatlarını devam ettirdikleri Özel Canik Uğur Anadolu Lisesi. Gönlümüz Samsunspor alt yapısını da oluşturan Samsun Özel Canik Uğur Anadolu lisesinde.

Genç Kızlar kategorisinde ise geçen senenin Türkiye Şampiyonu olan Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor lisesi yine iddialı ve gönlümüzden geçen takım. Gaziantep, İzmir, Karabük, Kayseri, Denizli, İstanbul, Van ve Samsun temsilcileri Şampiyonaya katılacak takımlar.

Futbol severleri SAMSUNSPOR'un sezonu kapattığı bu tarihlerde futbola doyabilecekleri bir şölen bekliyor.

Ülkemizi Dünya şampiyonasında temsil edecek olan takımın belli olacağı final maçı 26 Mayıs Cuma günü saat 11:30 da.

Tüm takımlara başarılar ..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR