EROĞLU İLE 3 YIL DAHA

Yılport Samsunspor'un başarılı Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ile başkan Yüksel Yıldırım İstanbul’da bir araya gelerek 3 yıllık anlaşmaya imza atarak el sıkışmış oldular.

Yılport Samsunspor'un Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan ve katkısı bulunan Eroğlu Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Samsunspor'da göreve başlayarak 1+1 yıllık sözleşmeyle devam etti.

Eroğlu’nun görev almasından sonra Yılport Samsunspor tam bir çıkış yakalayarak İstanbul'da Pendikspor ile kırılma noktası olan maçı kazanarak büyük bir ivme yakaladılar. Eroğlu ondan sonra içerde ve dışarda hiç kaybetmeyerek lig liderliğini devam ettirdi. Tabi bu arada Yılport Samsunspor ligin en fazla galip gelen takımı oldu.

23 kere ligin en fazla gol atan takımı olarak 70 gol ile rekor kırdı ve en az 26 gol yiyen takım oldu. İç sahada 42 puanla en fazla puan toplayan dış sahada 36 puanla liderliğini sürdüren ve eze eze vura vura şampiyon olan Yılport Samsunspor'un başarılı teknik direktörü Hüseyin Eroğlu 23 Nisan da şampiyonluğunu ilan ederek 11 yıl aradan sonra taraftarların ve Samsunluların Süper Lig hasretine son verdi.

Büyük bir başarıya imza atan Eroğlu başkan Yüksel Yıldırım ile İstanbul’da bir araya gelerek 3 yıl daha beraber olmak için karşılıklı imzalar atarak Yılport Samsunsporda devam dedi. Bizde gazetemiz DengeSpor adına başarılı teknik direktör Hüseyin Eroğlu’na Süper Lig'de daha güzel işler yapacağı inancını taşıyoruz.

HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR