ŞAMPİYONLUĞA İNANMIŞ BİR ŞEHİR

Maçtan önçe taraftarın başlatmış olduğu "şampiyonluk için yüreğini ortaya koy" kampanyası aslında bu maçın 19 mayıs stadyumunda kazanılcağının sinyalini vermişti. Maçtan önce stadyumda sanki Samsunspor haftalar önce şampiyonluğunu ilan etmiş bir takım ve onun taraftarı vardı. Her şey güzel başladı. Taraftarlar tezahüratlar eşliğinde başlayan maç daha ilk dakikasından ne kadar heyacanlı olduğunu gözler önüne sermişti. Ahmet Burak Solakelin direkten dönen topu Ankaraya bir sinyaldi...


Tarftarınında inanılmaz desteğini arkasına alan Samsunspor tahriklere kapılmadı ve sahada canla başla mücadele ederek haklı bir galibiyet aldı. Belkide ligin en kaliteli takımını zorda olsa mağlup etmeyi başardık ve ankaraya avantajlı bir skorla gitmeyi hak ettik...!

Musa Sinan Yılmazerede ayrı bir parantaz açmak istiyorum uzun süren sakatlığından sonra bir futbolçu takımına ancak bu kadar faydalı olabilir. İyi bir Musa Sinan Ekigho nun yerine her zaman tercih edilmelidir bugun bize Musa Sinan futbolun parayla değil yürekle oynanayacağını bir kez daha göstermiş oldu...

Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan futbolcularımızı canı gönülden tebrik eder deplasmanda oynanılacak Ankaraspor karşılaşmasında aynı hırs ve azimle oynamaları dileğle..

Nezaman düzlüğe çıktığında birilerinin ayak oyunlarına alet edinmek istenen Samsunsporun neferi olmaktan bir kez daha gurur duydum.

KALIN SAĞLICAKLA !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR