Şaka gibi 1 puan

Maça baktığımızda her iki takımda gerçekten mücadeleye iyi başlamadı. Bunun en büyük sebebi bence sahanın patates tarlası gibi olmasıydı. Özellikle iyi paslaşmalar sonrası bulduğumuz golden sonra belkide ilk yarının son 10 dakikasında durumu 2-3 sıfıra getire bilir ikinci yarıya çok daha rahat başlaya bilirdik. Ne yazıkki lakait oyun ve birazda beceriksizlik yüzünden farkı arttıramadık ve ilk devreye 1-0 gibi riskli bir skorla girdik.


İkinci yarıda eminimki Kahramanmaraşspor teknik direktörü oyunu iyi analiz edip o iki oyuncu değişikliğini gerçekleştirdi. Bizde ise iki yaşlı futbolcu ilk yarı bitmesine rağmen hala sahadaydı. Ya Kalpar onlar iyi gidiyor diye skor avantajlı diye çıkartmadı yada gerçekten analiz filan yapmayıp direk "hadi koçlarım yanı tempoda devam" diyerek oyuncuları ikinci yarıya çıkarttı. Oysa ya Musa Aydın yada Adnan Güngör'den birisi oyuncdan alınıp hızlı futbolcu olan Serkan Çalık'ı daha erken oyuna alsaydık durum çok faklı olurdu.


Aslında biten bir maç sonrası bunları pek yazasım gelmiyor ama. Birşeyleri görmeyen insana bunlar üzerine basa basa göstermek belki işe yarar diye düşünüyorum. Her hafta hoca işini bilir diyerek ilk yarıyı bitirdik. Ancak gördükkü hoca ligin son sırasındaki takım karşısında öne geçmemize rağmen 1 puanı adeta hediye ediyor şaka gibi... Bizimde zaten kızdığımız nokta bu. Zor attığımız gole karşılık bukadar basit gol yemememiz lazım. Umarım 1 haftalık arada gelişmeler güzel olur ve takımımız daha iyi yerlere gelir.

 

...Emin olun şu 1 puana hiç sevinmiyorum. Hani içim el vermiyor öne geçmemize rağmen ligin sonuncu takımıyla berabere kalmak. Biz ne dersek diyelim iş sahada bitiyor. Bir Sevdadır Samsunspor !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR