SAĞIM YALAN SOLUM YALAN Öyle kirli bir siyasetin içindeyiz ki; çoğu part

SAĞIM YALAN SOLUM YALAN

Öyle kirli bir siyasetin içindeyiz ki; çoğu parti yalanlarla aldatmalarla inkârlarla iftiralarla riyakârlıklarla hatta münafıklıklarla bu masum halkın aklını çeliyorlar denilmekte.

 Muhalefet Gülen cemaati konusunda iktidarın geçmişteki birlikteliğini kendi seslerinden yayınlarken, iktidar ise ana muhalefetin Pensilvanya ve onun emriyle hareket ettiğini söyleyip duruyor.  Güneydoğudaki hendekler, dağlara götürülen kanun, çiğnenen hukuktan, Irak’ın kuzeyinden, Aynel araba giden örgüte Suruç’ta kaymakam tarafından devlet kesesinden yemek yedirmelere, pahalılıktan işsizliğe sınav sahtekârlığına devlete sızmalara  göz yummalardan fetöcü diye etiketlenen gerçek suçlular dışındaki binlerce masum ve mağdur hakim savcı doktor, sivil ve askerin damlardaki haksız yere yatırıldığından iktidar ise muhalefetin ihanet içinde olduğunu yazıp söyleyip duruyorlar.

Aniden erken seçim gündeme geldi. Bu, hemşehrim sayın Bahçeli’nin ikinci olayıdır. İktidar ortaklığını bırakıp erken seçime kaymak. İşte bu ani baskınla beraber televizyonlarda sanki gizli bir el ya da emir ne Afrin ne Mümbiç ne de oradaki asker, Kızılay, Afad’ın varlığı ekranlardan gazetelerden uçtu gitti. Bu nasıl siyaset bu nasıl politika? Şimdi oralarda neler oluyor bilen var mı? İşte bu kendi içimize döndüğümüzde oralarda bilhassa Mümbiçte Abd, İngiltere ve Fransız gavurları bize karşı anormal şekilde teknik ve askeri donanım içindeler. Bulanık suda  balık avlama işte buna derler. Bu arada Yunan komşumuzda rahat durmuyor eceli gelmiş gibi adalarımıza kayalıklarımıza bayrak asıp kaçıyorlar. Diğer yandan Siyonist İsrail masum sivil hatta küçük yaştaki silahsız korumasız Filistinliler öldürmeye devam ederken Gavur dünyanın ve Suud krallarının kılı bile kıpırdamıyor.

Siyasi partilerimizden Saadet’in duruşu ve tavrı tam takdir edilecek iken Abduullah Gül’e itibar ve teklif söz konusu olunca şahsen ben milyon oy hakkım olsa bir tanesini ona vermem! Ben bu kadroların içinde yıllarımı verdim. Kimlerin kimleri aldattığını omuzlarına basarak saltanat sürdüğünü gayet iyi biliriz.

Sağım yalan solum yalan baktım ki  dünya yalan. En iyisi İslâm’ı yaşamaya devam.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR