Ohhh Beee...

- Karadeniz derbisinde kendi seyircisi önünde sahaya çıkan Samsunspor havanında iyi olmasına rağmen pekte fazla bir seyirci desteği altında oynamadığını sözlemek gerekir diye düşünüyorum.
- İlk 30 dakikada sahada futbol adına pek öyle bir şey göremedim. Konuk ekip oyunu istediği gibi yönlendirmeye çalışırken Samsunspor takımınında ona gayak uydurduğunu gördüm. Samsunspor'un en tehlikeli gol girişimi 22.dakikasında son kanattan yapılan bir ölü top organizasyonundan başka herangi bir kayda değer pozisypon olmadığını izlerken sahada kimin ne oynadığını inanın anlayamadım. Kenar yönetim olarak Hüseyin Kalpar Hoca'nın maçı adeta yaşadığını görüp sporcularında biraz olsun ona ayak uydurmalarını ümit ediyorum. Ama sahada bir Turgut'un her tarafa koştuğunu birşeyler yapmak istediğini izledim. Kısacası orta saha mücadelesi gibi görünen maçın uzatma dakikasında Oktay'ın attığıo golle Samsunspor devreyi 1-0 önde kapattı.
- İkinci yarıya Samsunspor takımı ilk yarıya nazaran çok atak ve ofansif düşünürek başlaması rakip sahada oynamak istemesi gol arayışları içinde olması oyunu hızlandırmaya çalışması oyuna ayrı bir heyecan ayrı bir zevk vermeye başladı. Maçın 60.dakikasınıda kadar sahada tek kötü vardı. Oda maçın hakemi Taner Gizlenci, verdiği kararlar ve kartlarla maça damgasını vuran adamn olarak göründü.
- Samsunspor'un ikinci yarıdaki hızı 20 dakika sonra kaybolmaya başladı. İleride tek forvet olarak hücüma çıkan Samsunspor girdiği iki gol pozisyonundan da bu dakikalar içinde yararlanamadı.
- Dedikya; İkinci yarıya Samsunspor iyi başladı diye. İkinci yarıda ama 77'de Turgut maçın başından beri yaptığı uğraşları golle sonuçlandırınca durum 2-0 oldu. Hani dedikya maça damgasını vcuran hakem ikinci yarıda da verdiği vermediği kararlarla sahne alırken sahaya ve oyuna ağırlığını koyan ama çok yorulduğunu hissettiğim Turgut'u Hüseyin Kalpar oyundan alarak son 5 dakikaya daha bir oyuncuyla devam etmesi en güzel görüntü olarak izlendi.
- Maçın geneline baktığımızda Samsunspor çokta iyi oynamasa bile zaman zaman iyi futbol sergileyeceği ikinci galibiyetini aldı.
- Oh be işler iyi gitmeye başladı.
- Devamı haftaya diyorum
- Bizden söylemesi
- Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR