NORMALLEŞME Mİ? ANORMALLEŞME Mİ?

Futbolla yatan futbolla kalkan bir millet olarak merakla beklediğimiz  futbola dönüş tarihi 12 Haziran olarak belirlenmiştir. Bu tarihi  karar daha çok Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları için alınmıştır. Maçlar Avrupa'daki  örneklerine bakılarak oynatılacaktır ki özellikle Alman futbolu örnek gözüküyor.

Biz olaya Samsunspor açısından baktığımızda hiçbir sorun yok yalnız maçların tarihini ileriye atmak çok sorunlar getirecek gibi duruyor. Ertuğrul Sağlam hocamız bu konuya değinerek gerekli açıklamaları çok doğru bir şekilde yapmıştır, bu  konudaki çekincelerinde yerden göğe kadar haklıdır.

Mevcut tesisler yenileniyor, yeni tesislerin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu pandemi sürecinde her cuma toplantılar yapılarak gelecek planlaması yapıldı. İlk başta bir çok talibi olan kalecimiz Nurullah Aslan olmak üzere hiçbir futbolcumuz satılmayacaktır. Tam tersi hangi takımda olursa olsun parası verilerek yetenekli genç futbolcular transfer edilecek.

Maçlarımız şimdilik 18 Temmuz'a ertelenince biraz yavaşladık ama her olayın takibindeyiz diyen Ertuğrul hoca hayatımda büyük konuşmadım ve konuşmam da beni büyük düşündüren çok büyük bir yönetimle çalışıyor olmam ve benim geleceğe güvenle bakmamı sağlıyor. Öncelikli olarak TFF 1. Lig'de şampiyonluk istiyorum daha sonra yaratacağımız çok genç ve renkli takımımla oynadığımız futbolla süper lige damga vurup 6. büyük takım olacağız demiştir.

Sevgili okurlarım, mevcut duruma bakarsak bu hastalık psikozunda Samsunsporlu futbolcuları maçlara motive etme anlamında sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Büyük Samsunsporlular bizler takımımızla ne kadar gurur duysak azdır. Düşünün 6 puan geriden gelip 10 puan öne geçmek ne demek ya bu takımın futbolcuları oynadıkları maçlarda yeteneklerinden önce sahada karakterlerini ve adamlıklarını ortaya koyarak mücadele etmişlerdir ve bu başarı yakalanmıştır. Karakter ve yetenek uyumu bir takımı uçurur.

NORMALLEŞME DERKEN ANORMALLEŞEN çok sayıda Süper Lig ve diğer lig takımları olacaktır. Bu takımların normale dönmesi en az 7/8 sezonu geçecektir. Şöyle baktığımızda vizyon takım olma yolunda Yılport Samsunspor her yönden bütün liglere hazırdır. Şampiyon olmak için para, karakter ve çalışmak gerek. Zirvede devamlı kalmak istiyorsanız beyninizi çalıştırmanız lazım.

SAYGILAR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR