MORAL BOZMAK YOK!!!

Mutlak galibiyet için gidilen Ankara deplasmanında, anlamsız şekilde iki puan bırakmak çok üzücü. Samsunspor ilk yarı çok iyi koordine olarak Keçiören i hatalar zincirinin içine attı ama gel gelelim ilk yarı ikinci golü bir türlü bulamamanın faturasını çok ağır ödedi. 

  Maç genel olarak ilk yarı ve ikinci yarı Samsunspor un kontrolü altında oynandı. Kısa bölümler hariç Keçiören takımı vasatın da altındaydı. Kaleci Metin in gününde olması Keçiören i ipten aldı. Metin dışında, Olawoyin ve Aykut ikilisi Keçiören takımını ayakta tutan diğer iyilerdi.

  Pendik ve Eyüpspor un berabere kaldığı hafta da, Ankara deplasmanından alınacak galibiyetin değeri anlatılamazdı ama olmadı herşeyin hayırlısı diyelim. Kötü oynamadık, gol yollarında biraz tekliyoruz ama hiç fena değiliz. Böyle devam. Önümüzde iki haftalık evimizde oynayacağımız Denizli ve Malatya maçları var. Kolay olmayacak ama kesinlikle   İyi değerlendirip alınacak altı puan ile ligin zirvelerini zorlamaya başlamamız şart. Zira ilk devreyi iyi bir yerlerde bitirmek, ikinci devreye çok daha etkili girmemizi sağlar. O yüzden bu maçların hafife alınmamasını önemle rica ediyoruz.

  Maçın etkili ismi yine genç Yunus Emre idi. Defansın sağında ve solunda nerede gerekliyse orada oldu. Bravo Yunus Emre. Ali Kaan ve Celil de çok etkili isimlerimizdi. Hüseyin hocanın artık bu maçın analizinde bazı topçuları dinlenmeye alacağını düşünüyorum. Zira bizim gördüğümüzü teknik ekipde görüyordur. Yine de Keçiören deplasmanında Samsunspor kötü oynamadı, ilk yarı oynadığı oyunu ikinci yarı ortaya koyabilse şimdi çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Bence takım iyiye gidiyor. Artık eskisinden daha güçlüyüz. Daha da iyi olacağız bunu anlamak zor değil..

  Hoşçakalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR