KADRO MÜHENDİSLİĞİ

Samsunspor'umuz gene çok önemli olan ve galip geldiğimiz taktirde 2. Sıraya yerleşeceğimiz kritik bir maçtan da galip gelemeyerek beraberlikle dönüyor. Eğer galip gelebilseydik 2.sıraya yerleşecek ve ilk yarının sonuna kadarki kolay fikstür avantajıyla ilk 2 arasında ilk devreyi kapatmamız bence çok büyük bir olasılıktı. Ancak galip geleceğimiz bir maçı ve ilk yarısını çok iyi oynadığımız karşılaşmayı beraberlikle yetindik. Kimilerine deplasmanda alınan beraberlik iyi gelebilir fakat oyun ve kalite olarak rakipten üstündük. Şu anda takımın sorunu sistem değil sistem de oyuna giren oyuncuların aynı tempoyu ve sistemi devam ettirmemesi diyebiliriz. Biz kadro mühendisliği yapıyoruz diyerek yapılan kadroda aslında bazı bölgelerde iyi oyuncuların yığılması varken bazı mevkilerde yaşanan sakatlıklardan sonra verim alınamamakta ve sistem bozulduğu için oyun üstünlüğü rakibe geçmektedir. Kanaatimce eğer ilk yarıdaki maçlarda şanssızlığımız devam etmez ise ilk yarıyı 2 veya 3. Sırada tamamlayacağımızı düşünüyorum. Devre arasında özellikle orta saha ve sol beke takviyelerle ( az ama direk oynayacak transfer bulunabilirse) o sene bu sene olacağına inanıyorum. Tabi bu transferler yazılırken kadro mühendisliği iyi yapılıp sakatların son durumu iyi analiz edilmesi gerekiyor. 
Futbolda 1-0 skorlar hele de var sistemi olduğu zaman çok tehlikeli sonuçlardır. Hatta günümüzde 2-0 bile tehlikeli sonuçlardır. O yüzden her zaman 2. 3. Golü bulup galibiyeti riske sokmamak gerekir.
Ben 2 veya 3 iyi takviye ile kesin süper lige çıkacağımıza inanıyorum. 
Hüseyin hocanın oynatmak istediği oyunu şu anda devam eden Katar'daki dünya kupasında iyi takip edilirse bir çok ülke takımı uyguluyor ve başarılı sonuçlar alıyor. O yüzden Hüseyin hocaya ve takıma inanalım ve önümüzdeki evimizde oynayacağımız 2 maçta takımımızı daha coşkulu destekleyerek rakiplerimizin puan kaybını bekleyelim.
Cumhuriyetin 100.yılında Samsunspor a süper lig yakışır. O sene bu sene.....
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR