Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

MEVLANA NE DEMİŞTİ? Gez dünyayı gör Konya'yı

MEVLANA NE DEMİŞTİ?

Gez Dünya’yı Gör Konya’yı.

Ama biz evimizdeki oynayacağımız maçta stada Konya’yı görmeye değil yenmeye geliyoruz.

Evet yarın Yeni 19 Mayıs Stadyumunda aynı puanda olduğumuz Konyaspor’la çok çok kritik bir maçımız var. Bizi haftalar sonra düşme potasından çıkarabilecek çok önemli bir maç oynayacağız. Daha birkaç hafta önce takımın başına gelen hocamız Markus Gisdol ile yakaladığımız ivmeyi Konyaspor’u da yenerek sürdürmek ve düşme potasından artık çıkmak istiyoruz.

Bundan önce oynadığımız Adana Demirspor ve Kasımpaşa maçlarında aldığımız galibiyetlerin bir anlamı ve önemi olabilmesi için Konyaspor maçından muhakkak galibiyetle ayrılmalıyız.

Herkesinde bildiği gibi yükselen ve form tutturan bir takımımız var ancak evimizde oynayacağımız maç sadece takım oyunuyla kazanılmaz. BİZİM BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINA'da ihtiyacımız var.

Bilindiği gibi çok ama çok yanlış bir kararla maçımızı maalesef saat 17.00’de oynuyoruz ancak imkanı olan her SAMSUN EVLADININ maça gelip takıma destek olacağına canı gönülden inanıyorum.

İyi gün kötü gün fark etmeksizin şehrinin takımını koşulsuz destekleyen BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARININ bu kritik maçta da takımını yalnız bırakmayacağını biliyorum. Alman Hocamız Markus Gisdol sayesinde yakaladığımız mükemmel çıkışı sürdürmeye, takımımıza desteğe ve galibiyetlere yine devam edelim. SAMSUNSPOR’u hep beraber daha ileriye taşıyalım. Haydi SAMSUNSPOR Sevdalıları Perşembe günü herkes 19 Mayıs Stadyumuna.

NOT: YIL 1993-1994 Sezonu

Yer Samsun 19 Mayıs Stadyumu Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki o günün hakemi sayesinde olaylı bir maç seyretmiştik ve o gün hakkı bariz bir şekilde yenen Samsunspor takımı aynı bu günkü gibi sahadan çekilmişti.

Ve ondan sonra Samsunspora verilen çok katı cezalarda cabası bilmem hatırladınız mı.?

Ve dün akşam yıl 2023'ün son günleri İstanbulspor Trabzonspor maçı ve yine çoğu spor otoriteleri tarafınca hakkının yendiği söyleyen bir takım ve takımını sahadan çeken bir başka başkan.

Demek istediğim dün akşamki olaylardan sonra Türk Futbolu bu TFF yönetimi ve MHK ile ne acıdır ki bir arpa boyu bile ileri gidemezken tam aksine 30 yıl öncesine geri dönmeyi başarıyor.

Lütfen Artık İstifa edin Sn. Mehmet Büyükekşi ve çok kıymetli saz arkadaşları.!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR