Kazanmak zorundayız

Yılport Samsunspor'da transfer tahtası açıldığı halde ne yazık Benito Raman harici ne gelen ne giden var... Böyle mi olacaktı?

Tafaftarlar gün geçtikçe isyan bayrağını çekiyor. Transfer dönemi kapanmasına saatler kala başkan neden sessiz diye serzenişte bulunuyorlar. Başkanın da kendine göre düşündüğü vardır son gün bombaları patlatacaktır diye umut ediyorum.

Şimdi önümüze bakma zamanı..

Kupada kaybettik ve elendik. Yüzümü lige döndürelim. Kendi saha ve taraftarımız önünde karşılaşacağımız formda Antalyaspor'u nasıl alt edebiliriz, nasıl yeneriz, nasıl 3 puanı alırız hesapları yapmak zorundayız.

Bu müsabaka mutlak kazanılması gereken bir müsabakadır. Yılport Samsunspor kazandığı takdirde puanını 29 yaparak az da olsa tehlikeli bölgede uzaklaşmış olacak.

Ligin boyu da yavaş yavaş kısalırken bu haftalarda çok dikkatli olmak lazım. Gisdol'un öğrencilerinin Antalyaspor'u devirerek 3 puan alacağına inanıyorum.

Dar kadro ve sakatlıkların neticesinde takım kurmakta zorlanan Alman hocanın Antalyaspor maçında nasıl bir 11 tercih edeceğini de merak ediyorum.

Yazımı bitirirken geçen sene 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlara ise başsağlığı diliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR