KAMPLAR BAŞLIYOR

2021-2022 TFF 1. Lig sezonu yeni yönetim, yeni teknik ekip ve yeni umutlarla  hayırlı olsun. Samsunspor açısından çok büyük heyecanlara sahip olacak olan bir sezona hazır olun..

Devamlı yazıyorum ama bakıyorum geçmişteki hatalı transfer yapanlardan herkes memnun. Başarısız olan gider dedik ama yanlış transferlerin mima'ları hala umut olarak devam ediyor. Yönetimin kararına saygı duyacağız ve bekleyip göreceğiz.

Şimdi benim merak ettiğim yeni hocamız Samsunspor'a hangi  sistemle futbol oynatacak? Şöyle biraz geriye gittiğimde hocamız son 3 sezonda üst üste Süper Lig'e takımları taşımış ve bir rekora imza atmıştır. Ayrıca futbolculuk döneminde değişik takımlarla 7 şampiyonluk yaşamıştır.

Yeni hocamızın genç futbolcularımıza fırsat vereceğine inanıyorum. İdmanlardaki sevecen ve babacan tavırlarına baktığımızda ego yok motive çok. Şimdiden arkadaşlık, takımdaşlık ruhu oluşmuş. Futbolcularımızın idmanlardaki yüksek performansı sahada yetenekleri ile buluşursa seyir zevki yüksek bir takım izleriz. Geçen sezon geriye pas, yana pas, kaleciye pas yani bir yedek külübesi ile pas yapmadık. Bıktırdılar bizi futboldan soğuttular. Günümüz futbolunda yüksek top yok. Böyle paslaşmalar hiç yok.

Alınan yeni transferlere bakıyorum, mantıklı transferler gibi duruyor. Yalnız Mehmet Akyüz bende soru işareti bıraktı. İnşallah saç baş yoldurmaz. 2 tane çok iyi yabancı transfer yapmalıyız. Bunlar takıma direkt katkı sağlamalı yeri geldiğinde sorumluluk alıp skoru değiştirmeli. Geçen sezon aldığımız yancı transferler gibi  olmamalı. Arnavut futbolcuları bilmiyoruz sahada göreceğiz.

Ayrıca yönetim kurulundan rica ediyorum. Lütfen taraftarlarımızın asla tasvip edemeyeceği transferlerden uzak durun. Sanki başka futbolcular yokmuş gibi; yok Lokman Gör, yok Hasan Hatipoğlu... Onlar bir daha bu formayı giyemezler.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR