İZMİR’İN DAĞLARINDA ÇİÇEKLER AÇSIN

Spor Toto 1. Lig de Mücadele veren Kırmızı Şimşekler geçen hafta yeni teknik direktör Hüseyin Eroğlu İle kendi sahasında Gençlerbirliğini 2-0  net bir skorla mağlup ederek  iyi bir çıkış yakaladı. Bu hafta sonu zorlu İzmir deplasmanında Hüseyin Eroğlu’nun daha evvel uzun yıllar çalıştırdığı Altınorduspor  karşısında büyük  bir sınav verecekler. Altınorduspor da bana göre kolay bir lokma olmaması gerekiyor. Çok koşan  top yapan defansından gedik vermeyen pres yapan bir takım Yılport  Samsunspor Altınorduspor’u İzmir’de mağlup ederek İzmir’in Dağları’nda çiçek açtırabilecek mi bakıp göreceğiz. 
İzmir’den alınacak üç  puan Yılport Samsunspor da bir serinin önünü açmış olacak. Aksi bir durumu hiç düşünmek dahi istemiyorum. Yeni teknik direktör Hüseyin Eroğlu eski takımı Altınordu’nun zaaflarını çok iyi bilen bir hoca olarak açık yakalayarak genç ekip karşısında galip gelmeye çalışacaktır.
Yıl Port Samsunspor taraftarları ve İzmir tayfa grupları stad da yerlerine alıp sözleştikleri gibi siyah formalarını giyerek takımlarına Altınorduspor karşısında büyük destek verecekler. İzmir’den alınacak bir üç puan belkide Yılport Samsunspor‘u şampiyonluğa taşıyacak bir kıvılcım olacak. 
Her hafta yeni teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile üstüne koya koya iyi futbol oynayan Yılport Samsunspor, sakatlıklar yüzünden takımın ve taraftarların canını  sıksa da Hüseyin Eroğlu’nun  ona da bir  çare bularak B  planı devreye sokması 
bekleniyor.
Bu güzellikler içerisinden İzmir’den alınacak bir galibiyet Yılport Samsunspor da çiçeklerin açmasını sağlayacak.
Bu arada Geçen hafta Ampute Milli  Futbol  Takımımız Dünya şampiyonu oldu onu da köşemden  kutlamak istiyorum. 
HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR