Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

VAR MISINIZ ALTIN ARAMAYA?

Öncelikle merhabalar sevgili okurlarım geçtiğimiz hafta kendi evimizde kazandığımız Gençlerbirliği maçından sonra şimdi de çıkıyoruz ege semalarına ALTIN aramaya hepinizin de bildiği gibi ege semaları ve takımları bize çok uğurlu geliyor özelliklede güzel İzmir’in takımları adeta bize zaman zaman hayat veriyor dersek yalan söylemişte olmayız. 
Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Altınordu karşılaşması için kırmızı beyazlı ekipte hazırlıklarda Hüseyin hocamız ile tam gaz devam ediyor. Bizler bu saatten sonra yönetimimize, teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize sonuna kadar güvenmek istiyoruz ve de güveniyoruz. Bakın demedi demeyin bu sezon camiamızın ve şehrimizin önde gelenlerinin de desteğiyle bu takım bu kez Süper Lig’e direkt olarak çıkacaktır. 
Geçen hafta cumartesi akşamında Gençlerbirliği ile oynanan maçta takım genel olarak iyiydi. Mücadele, istek ve kazanma hırsı bakımından ben takımımdan gelecek için umutluyum. Yani takım olarak çok iyiydik. İleriye dönük ümit verici bir oyun ve performans sergiledi oyuncularımız. Bu sayede sezon başında aramıza katılan özellikle yabancı oyuncuların performansları daha da üst düzeye çıkarsa o zaman vay rakiplerin haline demek istiyorum inşallah bunu da en kısa zaman diliminde Hüseyin hocamız ve ekibi çözecektir diye de umut ediyorum.  
Yabancı oyunculardan derken aralarında saha içinde ki duruşu ve oyunu okumasıyla Douglas Saouza diğer isimlerin bir adım önüne çıktı. Hele ki 17.dakikada attığı o golü ve diğer golleri ile  kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu da bizlere tekrar gösterdi. Belki çok erken ama bu oyuncu için şöyle bir tespitim olacak. Süper Lig’e koyun sırıtmadan oynar biraz daha kuvvetlenir ve uyum sürecini aşarsa çok iyi işler yapar ama kendisinin az daha zamana ihtiyacı var. Saouza top ayağına gelince formula yarış arabaları gibi ama yine de bence tam olarak hazır değil. Yusuf Emre Gültekin ise tam bir tecrübe sanki 40 yıldır Samsunspor’da oynuyor bakın ben bu çocuğu geldiğinde çok eleştirmiştim ama galiba yanılmışım inşallah daha da üstüne katarak devam eder. Gelelim sağ bekte ki Zeki Yavruya bu kardeşimizde tecrübesiyle arı gibi hem ileri de, hem de geride iyi mücadele ediyor. Fakat ileri de çizgi de daha çok gol bölgelerine zaman zaman atağa çıkıp ortalar yapması lazım diye düşünüyorum çünkü önünde ters ayakla oynayan Novikovas’tan henüz bu tür bir orta ve girişimleri göremediğimiz için ortalarda yetersiz kalıyoruz. 
Bakın şu konuyada bir açıklık getirmek istiyorum kalecilerden tutunda kulübede ki en son oyuncumuza kadar hepsi çok iyi niyetli ve gayretliler bunu çok açık bir şekilde görüyoruz. 5-6 hafta içerisinde ameliyat olan Mücahit ve Yusuf Abdioğlu’nun da takıma katılacağını düşünürsek işte o zaman seyredin Samsunspor’u, gerçi Yusuf’un yerine stoper ’de oynayan genç yetenek Yunus Emre Çift süre aldığı son iki maçta ki süper oyunu ve yerinde yapmış olduğu müdahale ile adeta ben buradayım beni görmeyenlere selam olsun der gibi inanılmaz işler yapıyor aferin hep böyle devam et Yunus. 
Evet, teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu’na gelecek olursak geldiği günden beri ve bu şehire ayak bastığından itibaren bizlere konuşmaları ve açıklamaları başta olmak üzere inanılmaz bir pozitif hava kattı bakın saha kenarında ki aktif durumu ve oyuncularına etkisi pozitif. Yardımcılarıyla beraber adeta maçı yaşıyor ve kenarda çizgide o da oynuyor hiç durmadan. 
Son olarak taraftarlarımıza birkaç kelam söz etmek istiyorum Rize’de Kırmızı olduk. İzmir’de de Siyah olacağız ve doğal olarak tüm Türkiye’ye ekranlarda yine mükemmel bir görsel şov izlettireceğinizden hiç ama hiçbir şüphem yok onun için hep dedim yine diyorum sizlerin hakkı asla ama asla ödenmez fakat bu aslan parçaları için imkânları olanlar bakın kim ya da kimlerin üzerine düşen asli görevleri varsa hatırlatmak istiyorum. Takımımızı Yüzlerce Binlerce km uzaklarda desteklemeleri ve yalnız bırakmamaları için candan isteyerek gidip gelenlere destek olalım. Olalım ki sizler evlerinizde ya da lüks restoranlarda maçınızı izlerken uykusuz, yorgun, ama sevdalı olan cengâverlerin çorbasında sizin de tuzunuz olsun korkmayın hiç bir şey kaybetmez aksine gönülleri feth eder ve çok şeyler kazanırsınız bu şehirde diyor, hafta sonu Altınordu ile karşılaşacak olan takımımıza, yönetim kurulumuza, taraftarlarımıza ve camiamıza başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcımız, 3 puanla oradan Altınlar bularak dönmek bizlere nasip olur inşallah demek diyorum. 
Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR