BİR DİLEK İLE BAŞLADI HER ŞEY

Anne Moria, Lillie, Barbie ve Elise dört dul bayan. 14 Şubat’ı birlikte geçirmeyi isteyen bu arkadaşlar sevgililer günü için Anne Moria’ nın kitapçı dükkânın üstündeki evinde parti vermeye karar verdiler. Hepsinin acısının taze olması canlarını yakıyordu.
Anne Moria Robert ile boşanmasına rağmen onun ölüm haberiyle yıkılmıştı çünkü barışma yolunda ilerliyorlardı. Anne Moria kendinden büyük olan Robet’ten çocuk istemiş oda kabul etmeyince evlilikleri bozulmuştu. Anne Moria' nın üvey kızı olan Melissa onu hiç sevmemişti ve ayrılmalarına sevinmişti. Brandon yani üvey oğluyla arası kötü sayılmazdı. Lillie elli yaşlarında olan fakat göstermeyen şık, alımlı bir bayandı. Kızı Barbie’nın eşi ve kendi eşi uçak kazasında ölmüştü. Elise ise kocasıyla otuz yıl ayrı yaşadıktan sonra yeniden bir araya gelmiş fakat üç yıl geçmeden de hayat arkadaşını kaybetmişti.
O gece Anne Moria odayı balonlarla doldurmuş kadınlarda topuklu ayakkabılarıyla hepsini patlatmış stres atmışlardı. Birden Anne Moria’nın aklına yirmi dilek fikri gelmişti herkes bu fikri benimsemişti. Evlere dağıldıklarında hepsi 20 dilek hakkını düşünüyorlardı. Anne Moria kendisine kovboy çizmesi almasını ekledi ilk olarak, gençlik yıllarında hep almak istediği fakat parasını ona harcamamıştı. Lillie ise çılgınlık yapıp araba almıştı Anne Moria' yı alıp tur atarken arabanın direksiyonu bozulunca idare etmek için yeni araba vermişlerdi.
Dilek fikri herkesin hayatını değiştirecek kadar önemli bir fikirdi. Anne Moria örgü örmeyi öğrenmek için Bir Yumak Mutluluğa başvurmuştu bu da bir dileğiydi sonuçta. Arkadaşının tavsiyesi üzerine öğlen bir çocuğun yemek arkadaşı olmak için okula gitmiş rehberlik öğretmeni onun yemek arkadaşının Ellen olduğu söylemişti. Ellen ikinci sınıfa giden için kapalı bir çocuktu bu da Anne Moria için zor bir durumdu. Gün geçtikçe ortak noktaları bulunuyor ve Anne Moria köpeğini ziyarette yanında getiriyor Ellen de bundan çok hoşlanıyordu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Tuğba Tonya Arşivi
SON YAZILAR