İyi ki varsınız

Samsun futbolu 2010 - 2011 sezonunda altın yılını yaşıyor dersek her halde abartmamış olurum diye düşünüyorum. Nedenlerine gelince onları sırasıyla yazıp anlatmak gerektiğine inanıyorum.
Birincisi; Samsunspor inanılmaz bir çıkışla 5 maçta 5 galibiyet alarak maç noksanına rağmen rakiplerinden puan olarak önde olma avantajının yanında ayrıca inanılmaz bir averaj üstünlüğününde olması, takımın kazandıkça kendisine güven gelmesi taraftarın inanılmaz desteğiyle artık Süper Ligi'ndeki yerini almaya hazır olduğunun göstergesi olduğunu sevinerek izlemekteyiz. Bütün bunlardan edindiğimiz ise Samsun şehri 5 yılı aşkın zamandırn hasret kaldığı şampiyonluğu artık kimseye bırakmayacak demektir.
İkincisi; 9 yıl gibi uzun bir süredir her sezon üçüncü lige çıkması son anda kaybeden daha doğrusu son anda hep direkten dönen Çarşambaspor İbrahim Hancı'nın yönetiminde bu sezon oynadığı BAL Ligi'nde yaptığı mücadeleler sonunda aynı şehrin diğer takımı Bafraspor'un üstündü bu ligi birinci bitirerek yıllardır süren üçüncü lig hasretine son vererek sporseverlerin kalbini kazandı.
Üçüncüsü; 2500 kişilik nüfusa sahip Samsun'un bir beldesi olan Dikbayık Belediyespor takımı ise takip ettiğim kadarıyla kısıtlı bir bütçeyle çok daha büyük imkan ve olanaklara sahip rakiplerini bu sezon oynadığı süper amatör liginde ekarte ederek Samsun'u temsilen BAL Ligi'ne terfi etti.
Bütün bunları takip edip yazarkende en önemli faktörlerden birisini de belirtmeden geçemeyeceğim. Şu bir gerçek ki; Futbol müsabakası mücadelelerinde herşey maddiyat demekte değildir.
Sebep; Bunun en güzel örneği ise Dikbıyık gerçeğinin olduğununda altını çizmektir diye düşünüyorum. Başından beri yazdığımızbu başarı grafiklerini sezon boyunca elinde tutup yukarı tırmanıp sonunhda da başarıyı yakalayıp Samsun şehrinin halkına bu güzel duygu ve sevinçleri yaşatan bütün bu insanların karşısında şapka çıkartıp, onları ayakta alkışlamak gerekir derken hepsine Samsun'da yaşayan insanlar adına şunları söylemek lazım.
YÜREĞİNİZE AYAĞINIZA SAĞLIK
HEPİNİZE BÜTÜN KALBİMİZLE TEŞEKKÜRLER
İYİ Kİ VARSINIZ
DAHA BÜYÜK BAŞARILARINIZI BEKLİYORUZ
BİZDEN SÖYLEMESİ
HOŞÇAKALIN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR