İSTEMEK VE KAZANMAK...

- Samsunspor Futbol Takımı, hafta sonu deplasmanda Başkent ekibi Hacettepe karşısında 1-0 mağlup oldu. Bu yenilgi sonunda Bank Asya Birinci Liginde 14. sıraya gerileyen Samsunspor Futbol Takımı, aynı zamanda ligin en çok yiyen takımı olarak -3 averaj ile 5 puanla şuanda hiçte iyi bir konumda olmadığı açıkca görülmekte olduğu halde hala bazı spor adamlarının bu takımı iki hafta sonra görün, önünde ceket ilikleyeceksiniz gibi söylediği laflar aklıma geliyorda şaşırıyorum.

- Demekki ya biz bu futbol denilen oyundan hiçbirşey bilmiyoruz. Yani daha doğrusu hiçbirşey anlamıyoruzda. Bazıları bu işi çok iyi biliyorlar.

- Beyler Kocaelispor müsabakası sonrası söylenen ve yazılanları dinledik ve okuduk. Benim anlamak istediğim tek konu şu? Neden hakikatlerden bahsetmiyorsunuz. Seyrettiğimiz kocaelispor takımını iyi bir amatör takım her halükarda Samsun'da yenerdi.

- Sanki büyük bir takım yenmişiz gibi atıp tutmaya başladık. Bunun sonucunda da Hacettepe karşısında mağlup olduk. Şimdi bazı o çok bilen arkadaşlarımız yine başlayacaklardır. "Efendim iyi oynadık. Ya kötü oynasaydık. Demekki çok farklı bir sonuç ortaya çıkacaktı.

- Bu hafta kendi sahamızda Boluspor ile mücadele edeceğiz. Boluspor Takımı ligde en çok gol atan 3 ekipten birisi ve lig sıralamasında 4. durumda. Bu da ne demektir. Rahat gol pozisyonuna girip, gol atabiliyorlar. Diğer yandan baktığımızda yedikleri gol sayısıda yüksek (8). Bu da demektirki defans zafiyetleri de mevcut.

- Yalnız şu bir gerçekki! Yediğinden fazlasını rakip filelere bırakabiliyorsanız puan ve puanları da alabiliyorsanız işte o zaman sorun yok demektir. Ama kalenizde gördüğünüz gollerden fazlasını atamayıp, puan alamıyorsanız işte o zaman büyük bir sorun olduğu ortaya çıkar. Bunun da en iyi şekilde yönetimle birlikte teknik heyet çözer diye düşünmekteyim.

- Yoksa işin başında ipleri sağlam tutmazsanız iş işten geçer. Eyvah da artık para etmez.


- Görüşüm Odurki ? Samsunspor Kulübü bu hafta oynayacağı müsabakaya iyi hazırlanıp, iyi konsantre olur. Alacağı üç puan çok önemli nedeni ise alt takımlar puan veya puanlar aldığı taktirde ligdeki durumun ne kadtar vahimleşeceği ise ortada.

- bu nedenle bu hafta başı olmasına rağmen tek şey söylüyorum.


- İstemek kazanmanın yarısıdır.

- Bu maçı muhakkak kazanın.

- Gönlümüzden geçen de bu.

- Bizi utandırmayın.

- Bizden söylemesi, Hoşcakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR