Hayırlı olsun

Samsunspor Denizli deplasmanında 3 puanla dönüyor. Maçı tüm ülke seyretti. Benim söylemek istediğim daha doğrusu anlatmak istediğim konu ise bambaşka. Şayet elinizde bu kadar mükemmel bir kaleci varsa ki o zaman maç kaybetmeniz imkansız daha doğrusu çok büyük tesadüfler kalır. Maçın hemen başında ve ikinci yarıda kurtardığı toplara baktığınız zaman böyle bir kaleciye acaba kaçtane kulübün sahip olduğunuda bakmanız lazım diye düşünüyorum.
Gelelim maça; Samsunspor bir deplasman maçında nasılm oynaması gerekiyorsa onu dün sahada en güzel örneklerini sahaya sergileyerek stadyumkda ve tv ekranlarında futbol izleyenlere bir futbol resitali seyrettirdiğine inanıyorum. Sahada mücadele eden sporculara döndüğümüz zaman ise kaleci Ahmet Şahin'den en ilerideki Simon'a kadar herkes görevini tam anlamıyla yerine getirdi demek çok doğru olur diye düşünüyorum.
Samsunspor dakikalar 20'yi gösterirken Agbetu'nun son kanattan mükemmel getirip Zenke'ye alda t dediği pasta Zenke kendisine yakışanı yaptı ve topu ağlara gönderdi.b Defans kurgusuna gelince 90+5 dakika içinde sahaya koydukları performansla bu ligin haklı olarak en az gol yiyen takımı olmalarının haklı gururunuda yaşadıklarını düşünüyorum.

Samsunspor orta sahasına gelince; bana göre başta Ufuk Hakan ve Murat olmak üzere sahada inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler. İleri uca gelince başta Agbetu ve Simon Zenke müsabaka boyunca rakip takım defansın korkulu rüyası oldular.
Samsunspor, taraftarlarının verdiği destekle maçı kazanırken insanların kafalarına şu cümleleri koydular. "Biz artık şampiyonuz, bizi kimse yolumuzdan çeviremez" zaten şuna inanan Samsunspor taraftarlarınında her gittikleri deplasman maçıyla onlarda bu sporculara ispat ettikleri görüşündeyim.
- KISACASI TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIK TAMAMEN GÖRÜNDÜ...
- HER ŞEYE RAĞMEN BU SPORCULARA ŞAPKA ÇIKARTIP ONLARI ALINLARINDAN ÖPMEK GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
- TÜM SAMSUN ŞEHRİNE HAYIRLI OLSUN...
BİZDEN SÖYLEMESİ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR