GÖL MANZARASI GÜZELDİ

Futbolda en iyi model galip gelen modeldir. Yani kısaca Alman, İngiliz, Hollanda, Belçika ve İtalya modeli değil. Sahaya çıkacaksın, mücadeleni yapacaksın, hocanın verdiği taktiği harfiyen uygulayacaksın. Bir de disiplinli oynadın mı işte sana model...

Futbolcular kurnazdır cin gibidir. Hocayı taraftarı ve yönetimi yoklar. Taraftarı arkasına almaya çalışır. Onlara çok biliyormuş havası ile yaklaşırsan seni yerler. Kısaca onlarla arkadaş olacaksın ve sürekli konuşacaksın.

Şimdi gelelim yaptığımız iki hazırlık maçının değerlendirmesine. Kayserispor maçından bir şey anlamadım ama yendik. Bursaspor maçının ikinci yarısında mücadele ve hırs gördüm. Adanaspor maçını hiç yazmıyorum, o maç sır olarak kaldı. Bakalım Sakaryaspor maçını nasıl analiz edeceğiz..

Kadroya baktığımda denemeler devam ediyor. İlk yarıdaki futbol iç açıcı değildi. 3 gol attık. Birisi yan toptan, diğeri olmayan penaltı ve bir diğeri ise rakip defansın hatası. Samsunspor'u daha derli toplu beklerdim. Güzel futbolun devamlılığı yok, saman alevi gibi. Hakem ceza sahasında  düşene penaltı verdi. Özellikle iki yarının son 20 dakikası kör dövüşü gibi geçti. O bölümlerde orta sahalar çok çabuk geçildi.

Şimdilik benim gördüğüm hazır olan 7 isim var. Yasin, Gökhan Karadeniz, Ali Ülgen, Soner Gönül, Yunus Emre Çift, Recep Burak Yılmaz ve Hasan Kılıç ve 3 kalecimiz de birbirinden iyi. Maçın iki güzel tarafı vardı. Birisi  geriye ve yana pas yapmadık, ileride basıp dikine oynadık. Diğer bir güzellik  güzel bir göl manzarası eşliğinde maç izledik...

Ayrıca bizim golcüler nerede duracağını bilmiyor. Çok iyi bir golcü şart.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR