GELECEK SAĞLAM'DA 

Borçları öde ekip kur, ekibin maaşlarını ver futbolculara ödeme yap. Menajerlere para ver tesislerde çalışanların geçmiş paralarını öde gününde hakedişlerini ver, Samsunspora geçmişte malzeme vermeyenler mal verebilmek için sıraya gir, yani kısaca şuana kadar sürekli ver politikası izlendi. 

Fakat geri dönüşü hep kaos, dedikodu facebook, twiter savaşları o gitti, bu geldi olayları sportif  başarı yok. Bu kadar para harcanmaya rağmen neden? başarı yok'' Kampa girmeden önce  bunun nedenlerini iyi araştırılıp etüd edilmesi gerekiyor. Daha sonra takımın aksayan bölgelerine nokta transferler yapılması lazım. Bildiğiniz gibi futbolcular tatilde şu anda sahada mücadele edenler yöneticiler, hocalar, ve menajerler ortalık  üst düzey takımlardan ayrılan futbolcuları Yılport Samsunspor'a yakıştıranlar ve teklif edenlerle dolu. 

Canımız yandığı için Yoğurdu üfleyerek yememiz gerekiyor Yüksel Yıldırım'ın ipleri eline alması Ertuğrul Sağlamın gelmesi takıma bir sinerji getirdi.Bu Sinerji ile birlikte hareketli enerji olan Kinetik enerjiye dönüşmesi lazım. Sevgili Spor severler bu eski 3 Hocamız ne gibi yanlışlar ve hatalar yaptı ki yani kısaca neler yapmadılarki her şeyi ince eleyip sık dokuyan Ertuğrul Sağlam hocamızdan onların yapamadığını , yapmasını bekleyip göreceğiz.

Transfer limitlerini Aşıp bu kadar beceriksiz futbolcuları bir araya getirmenin Mucizesini bizlere yaşatanlar artık yok. O kadar yanlış yapılmasına rağmen Bu lige göre ortada Olgunlaşmış bir futbolcu kadrosu var  ve Eminim hocamızın yapacağı transferler'le önce Şampiyonluk kadrosu kuracak bu futbolcular  devamında önümüzdeki  sezonda'da Tff Birinci lig de mücadele edecek olan takımımızın kemik kadrosunu oluşturacaktır. 2 devreyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Küçük bir parantez açalım Samsunun Evladı hocamız, menajerimiz ve abimiz olan Yücel Uyar Samsunspor çağırdığı için TFF'de yaptığı üst düzey Müdürlük ve Eğitmenlik görevini hiç düşünmeden bir çırpıda bırakarak koşa, koşa geldi ve görev yaptığı sürece o kadar acımasız ve zalimce eleştrilere maruz kaldı ki buna rağmen yılmadı doğru bildiği yolda Yılport Samsunsporun menfaatleri ve başarısı için gerektiğinde 24 saat çalışarak ter döküp savaşıyor. Bu değerli hocamıza sonsuz başarılar dilerim. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR