FUTBOL UTANDI

Yılport Samsunspor - Şanlıurfaspor maçı için binlerce km uzaklıktan Şanlıurfa'dan gelen tek bir taraftarı tribünde yerini aldı.  Helal olsun sana cesur yürekli çoçuk önünde saygı ile eğiliyorum ve sana ŞANLI TARAFTAR diyorum.

Senden utansınlar Urfa'nın siyasetcileri, zenginleri ve ileri gelenleri. Pazar günü oynanan maçta aslında Şanlıurfaspor kaybetmedi Türk futbolu kaybetti. Neden?

Siyasilerin futbola el atması, yanlış yönetim, yanlış adamlar, yanlış kararlar sonucu  Peygamberler şehri, ilk buğday tarımının yapıldığı ve efsaneleri ile hatırlanan koskoca ilin futbol takımı ne halde... Onun için pazar günü oynanan maçın futbol  olarak RUHU yoktu daha çok duygusallığın ön  planda olduğu bir maç izledik.

Maç öncesi Asil taraftarlarımız Şanlıurfaspor'u bağrına bastı. Bunlar çok güzel görüntülerdi ve asıl en önemli olay bu çaresizliği ve ezikliği Samsunspor olarak biz de yaşayabilir ve bu durumlara düşerdik. Onun için Yılport Holding ve sayın Yüksel Yıldırım beye minnettarlığımızı sunar, çok çok teşekkürler ederiz.

Maç ile ilgili kritik yazmayacağım, maçtan başka her şeye benziyordu. Takım sahada, Ertuğrul Sağlam ise cezası nedeni ile tribünde idi. Nihayet benim kafamdaki on bir ile sahaya çıkmışlar. Oyun nasıl oldu derseniz; tek kale maç izledik kaçan goller saç baş
yoldurttu. Oyuncularımızda hala son vuruş ustalığı yok.

Sadece maça çıkmış olmak için çıkan bir takıma bile 25. dakikada ve penaltıdan golü attık. Penaltı olmasa herhalde ilk yarı 0-0 biterdi. Şanlıurfaspor'a gol atmada zorlanmamızın nedeni rakip defansın iyi oynadığından  değil bizim beceriksizliğimizden dolayıdır.

Umutluyum. Bekliyoruz. MEKANIN SAHİBİ ipleri eline aldı, maçı izledi, ilerleyen haftalarda daha coşkulu daha heyecanlı maçlar izleyeceğiz gibi gözüküyor.

BEKLEMEYİ BİLENİN HER ŞEY AYAĞINA GELİR.

SAYGILAR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR