DÜNYA LİTERATÜRÜNDE ŞAMBALACILAR

Kâinatın yaratılışı nasıl bir mucize ve derin bir sır ise, yok olacağı, yeni bir dünya kurulacağı gün de o kadar mucizevî ve derin bir konudur.

Dünü 1, bugünü 2 ve yarını 3 olan 3 günlük geçici ve fani ancak bu imtihan dünya hayatındaki iyi insan kötü insan çarpışması ilk insanlardan günümüze kadar sürmüş ve bu günden sonra da sürecektir.

Dünyada üç kıta üzerinde 623 yıl hükümdarlık süren Hak’kı üstün tutan Osmanlı’nın yıkılışından sonra, gizemli bir örgütün ta Mısırlılar, Firavunlar zamanından bu güne kadar yer altı faaliyetleri ile çok gizli şekilde dünyaya hakim olduklarını biliyoruz. Emperyalist Amerika ve Siyonist İsrail’i maşa olarak kullanan bu teşkilat hemen her istediği projeyi uygulamaktadır. Avengelistler, Hz. İsâ aleyhisselâmı, İran’ın desteklediği Hüccetiye cemiyeti mehdi aleyhisselâmı, Agartacılar da ye’cüc ve me’cüc’ü bir an önce getirmek istiyorlar. Şambala ve “Şeytan Planı” – Agarta ve Gizli İlimlerin Sahibi Hz Hızır ve Ekibinin Kıyamete Kadar Sürecek Mücadelesi. Kuran’ı Kerim'de de Şeytan, aslında Cennet katında olan ama isyan ettiği için ayrılması emredilen bir varlık olarak anılır. Yani Agarta ve Şambala’nın birbirinden ayrılması gibi. Kimi kaynaklara ve göre Şambala, Agarta'ya karşı olarak kurulmuş, gizli bir menfi merkez.

         Bir ara face-book’ta bir video izlemiştim. Burada Vladimir Putin yer altı mağaralarından geçerken bir kadın ve erkeklerden oluşan ekip tarafından karşılanıp, labirent yollardan geçerken, bir cepte şöhretler defterine imza attıktan sonra, Netanyahu’nun mağaramsı odasına getirilir. Yahudi başbakanı yerinden kalkmaz, Putin ise ayakta kıyam etmekte. Siyonist’in müsaade etmesi ile kendisine oturması istenir. Bunu nasıl anlamak lazım? Bir bilen var mı? Amerika İsrail’in dostu ve koruyucu ise, Rusya’yı da İsrail mi koruyor? Her ucu açık bir gizemli şeytan üçgeni.

Diyorum ki hiçte 57 yaşında gibi  değil de 80 yaşında biriymiş gibi yaşlandırılan ve zehirlenerek öldürüldüğünü sandığım Bu Ülkenin Kurucusu Gazi M. Kemâl ile, Turgut Özal’ın zehirlenmesi, Bülent Ecevit’in kemiklerinin çok kırılgan hale getirilmesinin müsebbipleri de bu Şambalacılar mı acaba? Hatta merhum Erbakan’ın da bunlar tarafından zehirlendiğini düşünüyorum.

         Sıra kim de dersiniz? Allah korusun. Rab’bim tüm insanlığa merhamet ve ihsanlar buyursun. Her türlü afetten, savaştan ihanetten korusun. Fakirlere mazlumlara, hastalara darda olanlara acısın…Kalın sağlıcakla.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Faik Dündar Arşivi
SON YAZILAR