Bu Ne Kazası Hocam!!!

 "Sezon sonu süperlig deyiz", onu bilemem ama Boluspor kalecisi Çağlar ortasaha daydı Hüseyin hocam. Bilmem anlatabiliyormuyum. Puan tablosunda yukarıları istedikçe dibe batıyoruz. 
   Boluspor maçında takımın kazanma isteği göz ardı edilemez tamam ama geri yaslanma nedir bunu anlayabilen var mı ? Önde ve baskılı oyun ile Boluspor u etkisiz hale getirebilen Samsunspor un neden baskıyı kestiğini anlatabilen var mı ? Boluspor maçındaki kazanma arzusunu Altınordu maçında görebilen var mı ? 
   Bazen iyi bazen kötü maç oynuyor ama muhakkak puanları rakiplere takdim ediyoruz.
    Şampiyon olacak takım, kendi saha ve seyircisi önünde bu kadar defansa çekilirmi. Yazık değilmi binlerce Samsunspor taraftarına. Nedir sizi bu kadar korkutan..
   Maçın yıldızı en iyisi Yunus Emre Çift, kaçırdığı %100 pozisyonlar yüzünden en kötüsü Ahmet Sagat tı. Maç 2-0/3-0 olacak kopacak ama az becerikli olabilsek. 45+ ve 90+ da gol yemek bu nasıl bir şakadır birisi çıkıp anlatsın. Ali ülgen in neden çıkarıldığını, Laura nın neden çıkarılmadığını birileri çıkıp anlatsın artık işin tadını tuzunu kaçırdınız. Berk Taşkın, bu sezon hiç maça çıkmamış oyuncuyu bu maçta kurtarıcı olarak oyuna almak. Benim düşüncem sanki sizinle olmayacak gibi Hüseyin hocam. Oyunu okuyamıyor, çözemiyor ağır kalıyorsanız Samsunspor un önünü açın. Pozitif demeçlerle takım yönetilmez. Boluspor Samsunspor u resmen hapsetti. Önce Celil sonrasında  Muhammet oyundan alınınca ortasaha üstünlüğü bariz şekilde Boluspor a verildi. Rakip Samsunspor kalesini abluka altına aldı. Üçlü savunma ile başlayıp, kale önüne otobüs çekerek maçı tamamlıyoruz. Bir fikri olan !! Dakikalar 70 lere geldiğinde taraftar olarak sadece Boluspor golünü beklemeye koyulduk bu şaka değil. Kimse bu maçtan ders çıkaracağız falan edebiyatına girmesin. Geçen hafta da Altınordu maçından ders çıkaracaktık iş kazasıydı, ya bu nedir. İlk 10 hafta sonunda playof ta bile değiliz, çıkıp kimse konuşmasın en azından edeplice sussun. Gidiyorsa gitsin kalıyorsa maçına baksın. Taraftar çileden çıkmak üzere haberinizde olsun..
   63. dakikada Laura nın Sagat ı topla buluşturmaması takıma çok pahalıya patladı. Bencillik inanılmaz sırıttı. Egonun başarıyı gölgelediği kaçıncı maçımız ben artık sayısını unuttum. Laura nın kondisyonunun düşüklüğüde ayrı bir parantezlik..
    Samsunspor başarısı yani takımın başarısı tüm futbolcularımıza birebir anlatılmalı. Bireysel başarının genel başarısızlıkta hiçbir anlam ifade etmeyeceği detaylı şekilde anlatılmalı futbolcularımıza. Takım olarak düşmeye devam ediyoruz. Pendik maçı Boluspor kaybı ile çok daha önem kazandı
   Hakem Can Cengiz, ikinci yarı maçın kontrolünü elinde tutamadı. Yusuf Emre ye yapılan faul sonrası gelen golü VAR dan iptal etmesi gerekirken, VAR a hiç gitmemesi maçın kırılma anı oldu.   
  Önümüz hafta ligin çok formda takımı Pendikspor a konuk olacağız. Ne olacak hep beraber göreceğiz. Kendi sahanda mutlak galibiyet  dış sahada en kötü beraberlik kuralını şimdilik kaldırıp çöpe attık Allah sonumuzu hayr eylesin. Korkarım bundan sonra rakipler Samsun deplasmanına davul zurna ile gelecekler. Zira Samsun eski Samsun değil..
  Bu maç berabere bitmiş olabilir ama inanın mağlubiyet gibiydi..
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR