BU MAÇI SİZE YAZIYORUM HOCAM

Kadroya şöyle baktığımızda Nurullah kesik yemiş. Hocanın, Boli'ye olan güvenci devam ediyor ve geçen hafta yenilen golün faturası Nurullah'a çıkmış gibi. Acaba içerideki maçlarda kalede Nurullah mı olacak, deplasmanlarda Aykut Özer ve kupa maçlarında Alp Tutar mı oynayacak...

Maça gelirsek ilk 10 dakika iki takım birbirini tartarken ev sahibi takım Kocaelipor, oyunu kendi sahasında karşılayıp uzun toplarla sonuca gitmeye çaıştı. Buldukları ilk gol pozisyonunda Recep Burak'ın ayakta kalması gerekirdi.

Dakikalar 31'i gösterdiğinde karambolde Boli net golü kaçırdı. Ataklarımız devam ediyordu. İlk yarının son dakikaları iki takım için çok durağan ve sık sık çalınan faullerle 0-0  geçildi. Dakikalar 45'i gösterdiğinde ise geçen hafta yediğimiz golün aynısı yedik. Vallahi bu takım bazen uyuyor. Ya konsantrasyon ya pozisyon alma ya da bir mentalizasyon eksikliği var.

Hoca bakalım ikinci yarıya ne yapacak dedik ama aynı kadro ile sahaya çıktı. Kocaelispor ikinci yarıya aynı taktikle çıktı, oyunu yine kendi sahasında karşılıyordu. Biz önde basarak oynuyoruz ama hala 3. bölgede etkili olamıyoruz. İkinci yarı rakibe karşı tek kale oynuyoruz ama gol
pozisyonlarında beceriksizlik yapıyoruz. Kaçan gollerde bildiğiniz gibi Mehmet Akyüz sahnede ve baş rolde. Saç baş yoldurdu.

Rakip tüm hatları ile defans yapıyor. Buna rağmen gol pozisyonları veriyorlar  ama Yılport Samsunspor'lu futbolcular değerlendiremiyor.  Maçın sonlarına doğru rakip iyice kapandı. Mağlupsun, santrafor çıkartıp stoper sokuyorsun. Bize gelen hocalar da şaşırıyor. Bakalım bekleyip
göreceğiz. Tomane ve Mehmet Akyüz, Samsunspor taraftarını fıtık eder. Sevgili Başkanım, Tomane ve Mehmet Akyüz'e verdiğin para ile Rodayega'yı  alabilirdik.

Bu maç bize ders olsun diyoruz. Fazla yazıp ve konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum. İnşallah hocamız bu maçtan ders çıkartır. Araya öilli maç arası giriyor.

Yılport Samsunspor'a olan desteğimiz her zaman devam edecek...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR