Bizim Samsunspor'umuz

Futbol kamuoyunda kan değişiklikleri olarak tabir edilen teknik adam değişikliği furyası kervanına Samsunspor'da katılmakta geç kaldı dersek yalan söylememiş oluruz.
- Aslında çok daha öncesinden yapılması gereken olayın geçte olsa hayata geçirildiğini görmek sporseverlerin için biraz olsun rahatlattığına inanıyorum.
- Bir takımı maça hazırlamak idman yaptırmak ayrı bir şeydir. Bir takım sahada futbol oynarken oyunu okumak ayrı bir olaydır.
- Yıllar önce Samsunspor takımını çalıştıran rahmetle andığımız Nuri Asan ağabeyimiz her zaman söylemişimdir; ülkede en iyi takım çalıştıran nadir teknik adamlardan birisiydi. Ama ne yazıkkı! maç okuma yeteneği o kadarda başarılı değildi.
- Şimdi bunları neden kaleme alıyoruz?
- Antrenörlük başka bir iştir, teknik adamlık başka bir iştir. İşte bizim bazı futbol adamlarımızın hala çözemedikleri konu bu olsa diye düşünüyorum.
- Bunları neden anlatıyoruz? Samsunspor'un başına ne geldiyse hep bu isabetsiz seçimlerden geldiğine inanıyorum.
- Samsunspor'un başına yeni patron olarak sevgili Ercüment Coşkundere getirildi. Onun kariyerini tartışmamız mantıksız diye düşünüyorum.
- İlk önce şunu iyi bilmek lazım; Samsunspor'un hemen her kademesinde görev yapmış olması Samsunspor'u herkesten daha iyi tanıyıp bilmesi kendisi için büyük bir artı olduğunu düşünüyorum.
- Sevgili Ercüment'in bu takıma hangi şartlarda göreve geldiği belli. Hataları ve noksanları mutlaka olacaktır. Ama şu bir gerçek ki Samsunspor takımının durumu şu andakinden daha kötü olacağına inanmıyorum. Biraz sabır göstererek beklersek başarıyı kendi evladımızla yakalayacağımız kanaatini taşıyorum.
- Haaa! Bu arada yönetim kurulu kongre kararı almış, söylediklerine aynen katılıyorum. Sahipsiz kalan bir takıma sahip çıkan bu insanlara bana görede hiç bir destek olunmamıştır. Maalesef yalnız bırakılmışlardır.
- Bazı isimleri ayırarak tekrar üstüne basa basa söylüyorum. Ben Samsunspor'u seviyorum diye beyanatlar verenlerin hepsinin bu söylediklerinin sadece sözde kaldığınada üzülerek izlerken inanın utanıyorum.
- Hani sizler Samsunspor'u çok seviyordunuz
- Hani sizin Samsunspor için yapamayacağınız fedakarlık yoktu?
- Hani siz Samsunspor sevdalısıydınız?
- Nerede kaldı sevginiz ve fedakarlıklarınız
- Bu durum Samsunspor şehri ve insanı için bir utançtır.
- Bizden söylemesi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR