Ayağınıza sağlık

Samsunspor dün kendi sahasında Tavşanlı Linyitspor'u konuk etti. Hafta içinde idmanlarını takip ettiğim son tek idmanınıda izlediğim Samsunspor'da morallerin üst seviyede olduğunu sakatlığı geçen Murat Yıldırımı'nda oynayacak durumda olması maç biletlerinin hafta içi satılmış olması halkın bu maça konsantre olduğu izlenimini hafta içinde yaşadık. Bu maçla başlayacak olan galibiyet serisini lige çok değişik bir hava getireceği bir gerçek.
Gelelim maça;
Stada girdiğimde tribünlerin tamamı dolu ve stat içindeki mükemmel ambiyansı görünce çok etkilendim. Samsunspor, düşüdüğüm gibi maça iyi başladı. İkinci dakikada Ahmet Şahin zor bir pozisyonda yine hünerlerini gösterdi. Maçın 9.dakikasında sahadan Adem'in başlattığı atak sonrası Samsunspor Agbetu ile skoru 1-0 yaptı. Samsunspor ilk yarıda biraz daha organize olabilseydi ilk 45 dakikada daha farklı bir sonuç elde edebilirdi.
Samsunspor ikinci yarıya iyi başladı. Sağda Turgay bana göre iyi bir, Adem Ufuk Hakan Bayraktar gibi futbolcular varken herkesin büyük şeyler ümit ettiği Zenke attığı gol dışında seyreden herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Ayağına aldığı hemen hemen bütün topları ezdi. Samsunspor Zenke'ye rağmen skoru 2-0 yapınca oyunda kopmaya başladı. Dediğimiz gibi gol dışında bir şey yapamayan Zenke 80.dakikada şahsi gayreti sonunda skoru 3-0 yaptı.
Samsunspor'un bu maça başta Ahmet Şahin olmak üzere çok iyi konsantre olduğunu gördüm. Daha doğrusunu dün oynanan maçı daha farklı bir skorla kazanması gereken Samsunspor, net bir galibiyet alırken yapılan değişiklikler hakkında da bir iki şey söylemek gerekir. Sakat sakat oynayan Murat Yıldırım'ı daha önce 2-0 olmuşken değiştirebilirdi. Billy Mehmet'i neden oyuna koyduğunuda anlamış değilim. Gol attıktan sonra Zenke'yi değiştirmeyişinide şaşırdım. Ufuk değişikliği çok yerindeydi çünkü çok yoruldu.
Sonuçta iyi oynayan ve net bir skorla kazanan takımda muhakakki bazı hatalar olacaktır. Ama ben buradan özellikle başta Ahmet Şahin, Adem, Turgay, Hakan, Agbetu'ya oynadıkları başarılı futbol için ayağınıza ve yüreğinize sağlık diyorum.
Sakın ha Ahmet Şahin'i unutmayın. Bu maçın kazanılmasında en büyük etkendir.
Bizden söylemesi
Hoşçakalın....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR