Altın değerinde 1 puan

Samsunspor'umuz ligdeki ikinci yarının ilk deplasman lider Fenerbahçe karşısına Kalede Okan, Zeki, Alim, Satka, Bola, Tait, Bennansser, Holse, Taylan, Emre ve Marius on biri ile başladı.

Maça geride başlayan takımımız rakibi durdurup kontrataklarla gol bulmak istedi. Maçı kontrollü oynarken 12. dakikada ceza sahası dışında yapılan verkaçta İrfan Can Kahveci'nin golü ile 1-0 öne geçti.

Takımımız bu golden sonra da kontrollü oyuna devam etti. İlk yarıda golden sonra Fenerbahçe'nin 2 takımımızın 1 gol pozisyonu vardı. Takım olarak ilk devre mücadeleci bir oyun sergilesek de 3. bölgeye topu taşıyamayınca ilk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile tamamlandı

Maçın ikinci yarısında da kontrollü oyunu sürdüren Samsunspor'umuzun mücadele seviyesini en yüksek üst seviyesine getirerek aradaki kadro kalite farkını kapattı. 62. dakikada Emre'nin serbest vuruştan bulduğu golden sonra skoru korumak için tamamen kapanan takımımız iyi savunma ve biraz da şansının yardımıyla 1 puan almış oldu. 1-1 den sonra Fenerbahçe pozisyonlar bulmasına rağmen ya takımımızın müdahalesi ve son vuruştaki beceriksizlikler maçın 1-1 sonuçlanmasını etkileyen faktörlerdi.

Takımımızda herkes çok iyi mücadele etti ama 3 kişi çok ön plana çıktı kaleci Okan mükemmeldi. Bola çok iyi oynadı. Bu oyununu sürdürürse sol bek ihtiyacımız olmaz. Bunların yanında bugünkü maçta Bennasser mükemmel oynadı. Hem rakip atakları kesti. Hem de düzgün ve sakin paslarıyla sahanın her yerindeydi. Gisdol hocayı da tebrik etmek lazım takımı çok iyi hazırlamış. Bu alınan puan ekstra diyebiliriz. Bu beraberliğin ne kadar anlamlı olduğunu ilerleyen haftalarda anlayacağız.

Kadıköy'de her zamanki gibi takımı mükemmel destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu takım onların gücü ile daha da büyüyecektir. Bu karşılamada alınan beraberliği ve mücadele gücümüzü ayrıca 35 yıl önce elim kazada aramızdan ayrılan futbol şehitlerimize hediye ediyoruz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR