Yine Aynı Senaryo

Bir gelenek haline mi geldi artık sezon sonu ligde kalmamız? Biz değil miydik beş hafta üst üste kazanan?
Gaziantep Belediyespor karşısında gözleri boyayan bir galibiyet. Özetlerden takip ettiğim kadarıyla Turgut"un bireysel yeteneği dahilinde atılan bir gol ve golcü eksikliğinden harcanan pozisyonlar vardı o maçta.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur misali gol sıkıntısı çekeceğimiz yine belliydi bu maçta da. Nitekim kontrollü oyunu tercih ettiğimiz ilk yarıda öne geçebilir hatta maçı koparabilirdik. Hüseyin hocanın anlamlandıramadığımız Oktay takıntısı ve genç Caner"in düşük formu bu maçta öne çıkanlardandı. Bunların yanı sıra İlhan"ın sezon başından beri sergilediği vasat performans ve Sezer"in takımı ateşleyip alınan bir puanda büyük katkısı olması maç için konuşulabilecekler arasında.
Hafta sonu yine bir final maçı oynayacağız. Rakibimizin de sıkıntılı günler geçirdiğini düşünürsek can haliyle oynayacaklar. Yine zor bir maç bizi bekliyor. Avantajımız iplerin elimizde olması. Kendi ektiğimizi biçeceğiz sezon sonunda. Fakat yine son maça sarkacak sanırım bu iş. İşin özeti "yine aynı senaryo"

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR