Hayat Öpücüğü

- Yazıma başlamadan önce, geçtiğimiz hafta annesini kaybeden Hakan Koçarslan"a başsağlığı diliyorum. Ayrıca bir üzücü olay da 2 Nisan günü Poljac"ın trafik kazası ile yaşandı. Konyaspor camiasına geçmiş olsun. Umarım Poljac"ı tekrar yeşil sahalarda görürüz.
- 4 haftalık kötü periyodun ardından Gaziantep B.B.Spor karşında alınan galibiyetin özetidir bence "hayat öpücüğü". Adeta bitkisel hayata girdiğimiz bu dönemde 3 puanı hanemize yazdırmamız hem takım hem de taraftarlar için büyük bir moral kaynağı oldu.
- Fakat alınan bu galibiyet gözümüzü boyamasın sakın. Kalan 5 haftada alınacak sonuçlar ligdeki kaderimizi belirleyecektir. Geçen sene yaşadığımız senaryoyu bir daha yaşamak istemiyoruz. Öylesine ilginç bir ligde mücadele ediyoruz ki, ligdeki takımların yarı "kümede kalma" telaşı içinde. Oynayacağımız 3 maçın kendi sahamızda olmasının avantajını kullanmamız gerekiyor.
- Bu maçta taraftara ayrı bir parantez açmak istiyorum. Nasıl bir sevgidir bu; onca yolu 90 dakika için gidip, takımının yanında olmak. Şirinler Grubu bunu yaptıkları bir pankart ile çok güzel özetlemiş aslında: "Neresi SILA Neresi Gurbet Senin Peşinde Yollar Bize Memleket.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR