VARLIĞINDA YOKLUĞUNDA DERT DOUGLAS !!!

Tff 1.ligin 9. haftası Samsunspor için adeta kabus oldu. Belki herşeyin sonu değil ama seyreden tüm taraftarlar bu ne saçmalık, bu nasıl bir rahatlıktır demiştir, dakika 7 deki kırmızı kart için.  Douglas efendi, bir ayak topa o şekilde kalkarsa dünyanın her yerinde kırmızı görür. Takımı bu kadar basit eksik bırakamazsın. Keza kırmızı yediğin yer ceza alanı bile değil. Douglas ın kırmızı kart gördüğü hareket bu maçın çok hafife alındığının belgesidir. Böyle basit bir kırmızı kart olamaz. Yani Douglas varlığında yokluğunda dert.
   Maç 2-0 saniyelerin değeri çok büyük Samsunspor defansta top çeviriyor. Hüseyin hoca konuya seyirci aynı bizim gibi. Buyrun buradan yakın. Takımda az biraz ışık görmüş mutlu olmuştuk ama gerçek sabun köpüğü imiş. 
   Kadro mühendisliği sorunlu o tamam yalnız dikkatimi çeken diğer bir detay yedek kulübende Novikovas, Sagat ve Polat varken sen Muhammet i oyuna alıyorsun. Tabiki Muhammet i Samsunspor a kazandır ama böyle değil. Hocam bu maç senin döküldüğün, başarısız olduğun, sınıfta kaldığın  maçtır. Kırmızı kart bu kadar açığını kapatmaz..
   İlk 11 kadrosunda sağ kanat formsuz Boldrin. İyide geçtiğimiz haftanın başarılısı Novikovas neden yedek. Sol kanat Harris, iyide Fofana neden hala yedek. 
   Douglas ın atıldığı dakika dan itibaren takımı ilk yarı forvetsiz oynatan Hüseyin hocanın bir diğer hatası, Boldrin i yanlış yerde oynatmasıydı. İkinci yarının başında oyundan alarak ta hatasından dönmeye çalıştı. 89. dakika da Sagat ın oyuna alınması kadar yanlış bir şey ben hayatımda görmedim. 89.dakika da Ali Ülgen i oyuna almak hangi sistem hangi kurgu hangi oyun anlayışın getirisidir, onu da bi açıklayın ! 
   Gençlerbirliği maçında da kasırga estirmemiştik ama ne yaptığını bilen daha ağır bir oyun ortaya koymuştuk. Bu maç topun yere inmediği, hatalı pasların gözleri bozduğu, kör dövüşü gibi bişey oldu. Bu kadar pasif bu kadar etkisiz bir Altınordu karşısında bu kadar acizlik. Beraberliğin bile düşünülmediği haftayı puansız kapatmak, teknik kadroyu ve oyuncularımızı tebrik edelim bence..
   Önümüz hafta kadrosunda çok sayıda eski Samsunspor lu futbolcu bulunan Boluspor ile oynuyoruz. Çok zorlu geçeceğini düşündüğüm maçın sonucunu bilemem ama olası puan kaybının ne tat ne tuz bırakacağını çok iyi biliyorum. Zira Altınordu mağlubiyeti ne kredi bıraktı ne bonus. Keçiören, Eyüp, Bodrum gibi sezona çok etkili başlayan rakip takım deplasmanları tamam ama Altınordu deplasmanı olmadı. Samsunspor a yakışmadı. Bolu galibiyeti ile kaldığımız yerden devam edebilme umudu ile...
   Hoşçakalın ...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR