TELAFİSİ İSTANBULSPOR

Çok değerli bir maçı daha geride bıraktık. Ankaragücü maçında daha derli toplu, daha bir organize havamız var iken bu maç daha bir kopuk oynadık. Orta saha verimsizliği, forveti topla buluşturamama, maçta başımızı çok ağrıttı. Tempo olarak oldukça yüksek, istediğimiz gibi ama oyun anlamında özellikle Saviçeviç ve Hasan'ın vasatın altında oyunu, Samsunspor'un gardını düşürüp az kalsın nakavt olmasına sebep oluyordu. 

Tomane'nin Yasin'e asisti dışında maça pekte etkisinin olmaması , Ali ülgen'in devam eden performans düşüklüğü ve son maçların yıldızı Yunus Emre'nin oyundan atılmasına sebep olması maçın kötü yanlarıydı. Pas hataları, şut eksikliği, takımın dağınık duruşu derken, oyunda iyi kötü kendini hissettiren Fofana'nın tüm stadın şaşkın bakışları arasında oyundan çıkması, maçın taraftar açısından kırılma anıydı. 

Hocam Allah aşkına şu Fofana sıkıntısını çöz. Fofana sakatsa ne işi var ilk 11 de. Oynayabilir mi oynayamaz mı diye zar mı atıyoruz. Düzelene kadar ikinci yarının başında al, maçı tamamlasın. Olsun bitsin. Yasin, Fofana, Cihan, Osman, Soner ve Yunus Emre bu maçın iyileriydi. Mücadeleleri gerçekten üst düzeydi. Kazanmayı yürekten istediler. Özellikle Yasin alkışı hakediyor. Hasan için artık bir şey yazmak istemiyorum, belli ki bir sıkıntı var. 

İlginç bir maç oldu. Bolu ekibi maçın genelinde topu Samsunspor'a bıraktı. Savunma ağırlıklı, hızlı kontra taktiği ile maçı tamamladılar. Topu oynayan bizdik yada öyle görünüyorduk ama maalesef galibiyeti kaçıran iki taraftı, bunu da kabul edeceğiz.  Boluspor'lu kassongo'nun bir pozisyonda zoru başarıp golü yapamaması Samsunspor'un büyük şansıydı. Her iki takımında beceriksizliği iki puanın buhar olmasına sebep oldu. 

Son üç haftadır aldığımız galibiyetlerle sürati ne güzel  artırmıştık. Hazır sol şeriti boş yakalamışken biraz yol alsaydık keşke değil mi ! Sağlık olsun İstanbul ve Tuzla galibiyetleri bizi bekliyor. Moral bozmak yok. Takımımızın her şartta yanında olmaya devam. Hakem Sarper Barış SAKA, Yunus Emre'ye gösterdiğiniz kırmızıya hiç takılmadım. Yunus Emre tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Sıkıntı, tüm takdir haklarınızı rakipten yana kullanmanız ve maçı hakkaniyetli yönetememeniz. Çok kötüydünüz bunu kabul edin.

Yine stad yönetimi ile yazımızı tamamlayalım. Stadyumda tuvaletler yeterince temizlenmiyor. Lavabolarda sıvı sabun yok. Oturma yerleri silinmemiş, tamamı tozlu. Bu pandemi döneminde günahtır. Taraftar para verip maça geliyor.  Sıvı sabun olmaması açıklanabilir durum değil. Suyla el yıkamaya zorlamak vatandaşa hakarettir. Yapmayın bunlar kolaylıkla çözülebilir sorunlar. Kimsenin sesi çıkmıyor, böyle gitsin diyemezsiniz. Çıkışta yüzlerce aracı iğne deliğinden çıkmaya zorluyorsunuz. Çözüm için hiç bir çaba göstermiyor adeta seyrediyor sunuz. 

Güzel düşünen güzel çalışan, memleketine hizmet için görev isteyen gönlü güzel insanlarla, daha güzel yarınlara inşallah...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR