HAKEM BÖYLE İSTEDİ

Spor Toto 1.Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Yılport Samsunspor sahasında Boluspor‘u konuk etti.

Karşılaşmanın hafta içi ve saat 16:00’da oynanması nedeniyle maça ilgi azdı.. Bu nedenle emekçi şehri Samsun'un maçlarını bu saatte oynatan TFF umarım bir daha böylesini taraftarları çileden çıkaran bir saat uygulaması yapmaz..

Mücadele iyi başlayan Kırmızı Şimşekler karşılaşmanın 22. dakikasında Yasin Öztekin ile 1-0 öne geçti.. Bu golün ardından skoru erken bulmanın da vermiş olduğu bir anlık dalgınlık nedeniyle Samsunspor 26. dakikada Bregu'nun golüne engel olamadı ve maçta skor 1-1 e geldi..

Maçında ilk yarısı karşılıklı gollerin ardından 1-1 berabere tamamlandı.. Tomane ve Yasin'in ilk devredeki performansları yerinde olsa da Fofana ve orta sahada mücadele eden oyuncular maçın ilk devresinde beklentilere yanıt veremediler..

Maçın ikinci yarısına galibiyet için çıkan kırmızı beyazlılar ne yazık ki hakem engeline takıldı.. Karşılaşmanın hakemi Barış Alper Saka Samsunspor’un genç oyuncusu Yunus Emre Çift'i 10 dakika içerisinde gösterdiği çift sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Hakemi vermiş olduğu bu ağır karar sonrası Samsunspor taraftarları uzun süre karşılaşmanın hakemi ne tepki gösterdiler..

 Sahada on kişi kalan Samsunspor maçın kontrolünü rakibe verdi.. İstediği pozisyonları bir türlü giremedi kırmızı beyazlilar Boluspor kalesinde etkili olmayı başaramadılar.. Samsunspor’un hiçbir faulünü es geçmeyen maçın hakemi ne yazık ki Boluspor’un sarı kart olan futbolcuları ikinci sarı karttan oyundan atamadı..

Bu denli hatalar zincirinden oluşan 90 dakikada Yılport Samsunspor sahadan 1 puanla ayrıldı.. Haftalardır teknik direktör Fuat Çapa‘dan forma şansı bekleyen Eraldo Çinari ise performansıyla yine sınıfta kaldı..

Maçın son anlarında üst üste yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Arnavut futbolcu İki kez orta yapmayı denesene bu toplar salmadan döndü ve Çinari vasat oyunu ile tribünlerden tepki topladı..

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız Boluspor karşısında sahadan bir puanla ayrılmak elbette üzücü.. Ancak hafta sonu oynayacağımız İstanbulspor karşılaşmasında sahadan üç puanla ayrılarak bu maçı telafi edebiliriz..

Yaklaşık yarım saat sahada on için mücadele eden Samsunspor takımını ben buradan kutluyorum.. İnşallah İstanbul’da alacağımız  galibiyetle çıkışımıza devam edeceğiz.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR