Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Tahtası kapalı Kayserispor’dan galibiyet

Süper Ligde'ki üçüncü maçımız M.H. Kayserispor ile maç önü güzel bir başlangıç ile oldu. İki takım futbolcuları birlikte tribünlere giderek seyircilerin alkışlarına kendileri de alkışlayarak karşılık verdi.

Ardından maç başladı. 16. Dakikada Zeki Yavru –Okan Kocuk ortaklaşa hatalarından kaynaklanan top kaybı ile çok kolay bir gol yedik. Oyuna başladığımız gibi heyecansız ve sonuca etki etmeyecek oyunumuz devam ederken Kaptan M.Fofana’nın alışık olduğumuz ama son zamanlarda göremediğimiz sol kanattan hızlı bindirme atağımıza düşerken yaptığı asist orta ile 1,90’lık Mairus’un kafası ile buluşunca 1-1 yakaladık.

İlk golün asistini yapan Thiam kalecimiz Okanın da hatası ile top kaybını gole çevirince ilk yarı 2-1 sonuçlandı. İlkyarı iki takımın kalesi üç şutla buluştu, üçü de gol oldu. İkinci yarı beraberlik gelir ümidi ile başladı. Ancak ilk yarı bence iki golde de hatası olan kalecimiz Okan ikinci yarı yüzde yüz iki golü de kurtardı. Bu pozisyonlar gol olsaydı farkın açılması engellenemezdi.

Transfer tahtası ekonomik sorunlar nedeni ile kapalı Kayserispor’la, transfer çalışmalarında acele etmeyen daha derinden giden Samsunspor maçının ortaya koyduğu başka bir gerçekte Samsunspor cephesi tarafından sürekli TRANSFER demek sanki tek sorun transfermiş başka bir sorun yok anlamına geliyor.

Bunu Kayserispor çürüttü. Transfer yapamadığı gibi bu sezon alacaklarından dolayı takımın en iyi oyuncularından iki tanesini de kaybeden Kayserispor maçı kazanmasını bildi.

Samsunspor'un transfer ihtiyacı ortada ama mevcut oyuncular ve oyun ile ilgili Teknik direktör Hüseyin EROĞLU ve ekibinin MOĞOLLAR grubunun “Bir şey yapmalı” şarkısını yüksek sesle hep beraber dinleyerek İstanbulspor maçına hazırlanmalılar.

Hasretle ilk galibiyeti alacağımız İstanbulspor maçında görüşmek üzere…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR