Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Şov yapma Kalpar

Şükürler olsun ki, bu soğukta içimiz o kadar güzel ısındı ki, neredeyse benim gibi trübünde ki bütün taraftarlarda oynanan güzel oyun karşısında o kadar çok ısındılar ki, sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcularımıza trübünlerden öyle bir destek verdiler ki, anlatılması mümkün değildi. Hepsine buradan her zaman ki gibi teşekkür ediyorum.
Geçen maçlara göre statta büyük bir boşluk vardı. Ama statta olanların yüreği ve ekranların karşısında maçı seyreden taraftarlarımızın dualarıyla birlikte sahada ki futbolcularımızın üst düzey isteği birleşince ortaya 4-0 lık G.B.B galibiyeti çıktı. Şimdi insanın sorası geliyor. Ah be çocuklar! Geçen hafta Güngören Bld. maçında neredeydiniz? Ama olsun biz sizlerin kendinize inanınca neyleri başarabileceğinizi çok iyi biliyoruz. Çünkü sizde o kapasite ve özgüven var.
 Bir önceki yazımda "SIRA KİMDE KALPAR?" diye başlık atmıştım ve Sn. Kalpar'a da sürekli futbolun içindeki bazı gerçekleri anlatmak istemiştim. Çünkü Sn.Kalpar geçen yıldan itibaren takımda öyle işler yaptı ki birilerinin artık kendisine "dur" demesi lazımdı. Elbette diyenlerde oldu. Ama her nedense dahi hocamız daima herşeyi en iyi ben bilirim gibi kendini bilmez tavır ve hareketlerle, artık futbolcusundan yöneticisine, Sportif Direktör'ünden taraftarına ve köşe yazarlarına kadar herkese "pes artık hocam!" detirtmişti.
  Kısacası anlayacağınız artık sıra Sn.Kalpar'a gelmişti ve duyduğumuz kadarıylada Sn.Kalpar maçtan sonraki basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıklamış. Peki şimdi adama sormazlar mı? "Be Hocam durup dururken bu istifada nereden çıktı?" Üstelik takımın 4-0 galip gelmişken bu neyin istifası. Yapma, etme hocam! İnsanların gözünün içine baka baka "ŞOV YAPMA!". Madem istifa edecektin Güngören Bld. maçından sonra neredeydin? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Yoksa elmanın içindeki kurtu mu arıyordun hocam? Kurt başkasının elindeki elmada değil asıl senin elindeki elmadaydı ve o kurt sonunda seni de mahvetti.
  Sn.Hocam burası Samsun! Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Çalıştırdığın takımın geçmişi ve mazisi başarılarla dolu. Allah sana 56 yaşında böyle bir nimet vermiş. Ama sen buna şükretmesini bilemedin. Kısacası bize böyle komik raconlar yapma ayıptır  burada senin niyetin ve ne yapmaya çalıştığın  düpedüz belli. Kulüpte tek adam olmak,  bunu bence açıkca söyle. Hocam sana bundan sonraki hayatında Samsunspor taraftarları ve Samsun'dan uzak bir yaşam dilerken, sana bir şarkı sözüyle veda etmek istiyorum.
 "Gidene gitme demem, giden gider zaten."
    
 
     Bir sonraki yazımda buluşmak dileğiyle herkesi Allah'a emanet ederken Çaykur Rizespor maçından puan yada puanlarla dönmek dileğiyle...
     
      Not: Benim bu yazımdan 3 saat sonra Kalpar ile  başkan Erkut Tutu'nun  görüşmesinden çıkan karar ile  Kalpar görevine devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR