Samsunspor'dan Bayram Şekeri !!!

 Novikovas ve Boldrin in kadro dışı kalması, sakatlıklar, Tomane ve Diamonde nin idmanlara dahil edilmesi, puan tablosundaki makas açılımı ve bu gerginlikte çıkılan Pendik deplasmanı. Alınan galibiyete ne denir ne isim konulur bilemiyorum. 29 ekim gibi bu anlamlı günde takımın verdiği hediye anlatılamaz. Çifte bayram kutladık varolun çocuklar !
   Samsunspor şaşırtmaya, sağ gösterip sol vurmaya devam ediyor. Zira geçen haftaların çok formda takımı Pendikspor u sahasında devirmek, hemde hiç zorlanmadan yenmek, kabul edelim beklediğimiz birşey değildi. 
   Maçın başlama düdüğüyle Pendikspor un üzerine adeta çöken Samsunspor, ilk çeyrekte net üç pozisyon buldu. İlk golüde sürpriz frikikçi, son maçların gizli golcüsü Ali Ülgen in şık vuruşundan bulan Samsunspor ilk yarıyıda bu golle tamamladı. Boluspor maçının gol ayakları Pendik maçında da sahne aldı. Ali ve sonrasında Laura nın golleri Samsunspor daki puslu havayı yok etti. Sonuca çok etkisi olan Yunus Emre Çift yine maçın yıldızıydı. Hatasıza yakın oyunu ve 90 dakikaya yaydığı eşit performansı alkışı haketti. 
   Maçın başından itibaren oyunu elinde tutan taraftı Samsunspor. Ali Ülgen in golüne kadar net 3 pozisyonu cömertçe harcaması biraz korkutsada, özellikle Yunus Emre, Alim ve Zeki defans bloğu Pendikspor a nefes aldırmadı. Bravo çocuklar..
   Tahkim kurulunun, Douglas ın cezasında indirimi reddetmesi gözleri yine Sagat ve Laura ya çevirmişti. Etkili oyunuyla beğeni toplayan Sagat ın, Bencil takım arkadaşı Laura ile Pendik maçında da yıldızı pek barışmadı. İstediği pasları Laura dan alamayan Sagat ın 61. dakikadaki mükemmel asisti tam ders niteliğindeydi. 
   Maçta bir diğer dikkat çeken konu, rakip ve bizim futbolcularımızın kırılganlığıydı. Her temasta oyun dakikalarca durdu. 
   Yukarı ile puan farkının açılmaması adına bu maç çok büyük önem taşıyordu. Dileğim, takımın bu güzel galibiyeti Göztepe galibiyeti ile devam ettirebilmesi, başarının tesadüfi olmadığını gösterebilmesidir. Fofana, Douglas, Boldrin, Novikovas gibi takımın dinamikleri olmadanda biz farklı galip gelebiliyorsak, bu takım gerçekten iyi kadroya sahip. 
   Biz 19 Mayıs stadında, binlerce taraftar ile yine yanınızda olacağız. Haydi çocuklar, bu ligde yenemeyeceğiniz takım yok. Biz inandık sizde inanın. Peşpeşe birkaç galibiyet Samsunspor u tutulmaz hale getirir. 
   Bu vesile ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu mutlu huzurlu olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR