SAMSUNSPOR GALİBİYETİ UNUTTU!!!

Rize deplasmanı ve zorla kurtarılan bir puan. Takım yine takım oyunundan uzak, düzensiz.  Bu zayıf oyun ile 11. ciliğe kadar geriyen bir Samsunspor ve yine hüsrana uğrayan büyük taraftar.
  Toplam beş haftada 6 puan ve maç başına ortama 1.20 puan. Bu takım bu ortalama ile maalesef küme düşüyor. İyide bunun için bize hoca lazım değildi ki ! Nereye doğru gidiyoruz. Hani süper kadroyduk, hani şampiyonluk hayellerimiz, süperlig sonra avrupa. İnanılır gibi değil ama siz gerçekten Samsunspor u hafife alıyor sunuz. Armasını adını ağırlığını taşıyamıyor sunuz. O zaman bence gereğini yapın. Daha fazla uzatmadan, herşey para değil. Haketmediğinizi zaten ne isteyin ne alın. Basın ile gerginliğiniz size hiçbir yarar sağlamaz hocam. Taraftar ile de sessizce bir zıtlaşma içindesiniz. Israrla Sagat ı oyuna almıyor, Novikovas ı bekletiyor, dediğim dedik bir anlayış yürütüyorsunuz. Bu takım bu kaos ile başarıyı yakalayamaz. Tabiki son karar Yüksel Başkan ın. Biz her zaman Samsunspor un yanındayız..


  Fofana.. Her zaman dediğim gibi takımın herşeyi. Omurgası. Olmazsa  olmazı.
  Osman.. Çalışkanlığı, oyundan düşmemesi, hatta gol yoklaması artısı ama bu maç hatalarıda fazlaydı.
  Boldrin.. Mükemmel top tekniğini yine top kayıpları ile taçlandırdı. Anlamak mümkün değil. 
  Douglas.. Bir füze çıkardı, maçı tamamladı. Müthiş bir ayağı var. Takıma zararı değil yararı olacak belli ama ozamana ihtiyacı var.
  Kaan.. Dün gelen ve ilk maçında oyuna giren milli futbolcumuz, maçta oldukça etkiliydi. Şutları, pasları ve hızı ile oda dikkat çekenler arasındaydı.
  Novikovas.. 1-1 devam eden maçta 74 de oyuna kurtarıcı diye alındı. Gel gelelim Bayram hocanın elinde etkisiz bir hal alan futbolcumuz, maça hiçbir katkı yapmadan dakikalarını afiyetle yedi.
  Laura.. Topla oynama hastalığı olup olmadığı hakkında tereddüte düştüğüm futbolcumuz, maçın vasatlarındandı. 
  Harris.. Maçın 63. dakikasına kadar yedek bekletilmesini büyük hata olarak gördüğüm oyuncu süre aldığı dakikalarda oldukça iyiydi.


  Hakem Direnç Tonusluoğlu, maçı genelde kontrol altında tuttu. Yalnız Rizespor un ikinci golünde Samsunspor u Var olmazsa yakacaktı.  
  Önümüz hafta Sakaryaspor u misafir edeceğiz. Beraberliği olmayan rakibin, Kassongo ve Nalepa adlı çok önemli iki silahı var. Kalesinde de, Sakarya da büyük başarılara imza atmış eski kalecimiz Samsun lu Furkan Köse var. Çok ilginç bir maç olacak. Eğer maç saatine kadar kalırsa, Bayram hoca için tamam mı devam mı maçlarının sonuncusu olacağını düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı diyelim..
 Çok değerli büyüğümüz Samsunspor aşığı ve yazarı Ahmet ÇABUK abimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Allah mekanını cennet eylesin...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR