SAMSUNSPOR FIRSAT TEPTİ

Sportoto 1.ligde Samsunspor sahasında ligin güçlü ekiplerinden Boluspor ile karşı karşıya geldi.
Yılport Samsunspor’da Yusuf Abdioğlu, Mücahid Albayrak ve Moryke Fofana’nın sakatlığı ile Douglas Tanque’in kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle teknik patron Hüseyin eroğlu kadroda rotasyona gitti.
Bu gelişmelerin ardından Samsunspor’un zorlu Boluspor maçında sahaya şu ilk on birle çıktı;”Szumksi, Soner, Yunus Emre, Alim, Zeki, Ali, Celil, Yusuf Emre, Muhammet Ali, Laura, Ahmet.”
Maçın henüz ikinci dakikasında Samsunspor’un golcü futbolcusu Ahmet Sagat’ın müthiş çabası sonrası Kırmızı Şimşekler Laura’nın attığı golle rakibi karşısında maç adeta 1-0 önde başladı.
Bu gölün ardından Boluspor kalesinde ikinci golü arayan Samsunspor ard arda Ahmet Sagat o oilemedi pozisyonlara girdi..
Üstüste girdi net gol pozisyonları değerlendiremedin Samsunspor bana göre Uydurma bir penaltı ile kalesinde koli gördü ve maçın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı..
Maçın ikinci yarısına hızlı ve istekli başlayan şimşekler Ali Ülgen’in harika golüyle Boluspor karşısında yeniden öne geçti..
Mücadelenin ilk yarısında olduğu gibi Samsunspor rakibi karşısında öne geçmesine rağmen maçın skorunu parka götüremedi ve birbirinden net pozisyonları yine değerlendiremedi..
Teknik direktör Hüseyin eroğlu’nun üçlü savunma sistemi top rakipteyken dikti gözükse de Samsunspor ata kalktığında Rakip kalede önemli avantajlar sağladı..
Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi Samsunspor’lu futbolcular rakip kalede girdiği pozisyonları cömertçe harcayarak adeta üç puanın elden kaçmasına neden oldular..
Maçın 90+5. Dakikasında Boluspor ben size ikinci yarıda girdi en net pozisyonda topu filelere günlerdi ve maçta skor 2-2’ye geldi..
Bu golle büyük bir şok yaşayan Samsunspor iki kez öne geçtiği karşılaşmada sahadan bir puanla ayrılarak kendi evinde önemli bir avantajı etmiş oldu..
Kendi sahamızda iki kez öne geçmemize rağmen sahadan bir puanla ayrılmak gerçekten acı verici..
Dört tane eksiğimize rağmen sahada öne geçip skoru koruyamamak Samsunspor’a açıkçası yakışmadı…
İstanbul’da bizi çok zorlu bir Pendikspor deplasman bekliyor… dün akşam evimizde üç puanla ayrılmış olsaydık bu maç öncesi takıma büyük bir moral olacaktı bu galibiyet..
Ligin sonlarına doğru bu puanları çok ama çok arayacağız… futbolcuların bir an önce kendine gelmesi ve teknik eğitim hatalardan ders çıkarması gerek..
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR