Samsunspor altın buldu

Samsunspor'umuz ligdeki en kritik maçlarından birinde kötü futbol oynamasına rağmen tek golle altın değerinde 3 puan aldı ve ilerideki haftalara daha umutla bakmaya başladı.

Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktığı Karagümrük karşılaşmasına takımımız Kalede Okan- Mustafa,Alim, Satka, Soner- Taylan,Benanser Holse,dimatta, Emre ve Marius on biri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımımız çok kötü bir oyun ortaya koydu. İlk 45 dakikada sadece Mustafa nın çizgiye inip Emre'ye çıkardığı ve Emre'nin vuramadığı top dışında hiç pozisyonumuz İlk yarı Karagümrük takımının atakları ile geçti. İlk yarının golsüz kapanması takımımız için tek güzel şeydi.

Maçın ikinci yarısına Marius - Ercan değişikliği beni ve herkesi şaşırttı. Marius un bir sakatlığı mı vardı acaba. Herkes bu değişikliğin sahada hiç varlık gösteremeyen Dimata ile olmasını bekliyordu. İkinci yarını ilk 15 dakikasında konuk ekibin atakları ile geçti.

Fofana ve Tait yorulan Taylan ve sahada varlık gösteremeyen Dimata'nın yerine oyuna girmesiyle maçta yavaş yavaş denge gelmeye başladı Fofana'nın ortasında Ercan ın kafası ile gol takımımızı sevince boğdu. Bu dakikadan sonra 2 net pozisyon daha bulan takımımız bu pozisyonları cömertçe harcadı. Sonuç olarak altın değerinde 3 puan alarak üstümüzdeki takımlara tamamen yaklaştık.

Bu galibiyet ilerleyen haftalar içinde bir umut ışığı oldu. Artık her puan Gisdol un dediği gibi çok değerli. Bir cümle de ilk defa on birde sahaya çıkan genç Mustafa Tan için söylemek lazım. Biraz heyecan olsa da görevini başarı ile yaptı. İlerisi için bu takımın bir parçası olacağını gösterdi.

Artık önümüze maç maç bakarak ilerlememiz lazım bu sene ligde tutunursak transfer yapamasak da gelecek senenin daha kolay olacağını düşünüyorum. Ayrıca Bu galibiyette 90 dakika desteğini hiç azaltmadan bağırarak takımı motive eden Büyük Samsunspor taraftarının payı da çoktur. Bu takımı devamlı desteklemeye devam etsinler bu zor günleri hep beraber aşacağız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR