SAKARYA’YA  BİLENİYORLAR

TFF 2 Lig Beyaz Grupta mücadele veren Kırmızı Şimşekler bu hafta sonu Sakarya deplasmanında kendisi için çok önem arz eden bir müsabakaya çıkıyor.

Şampiyonluk yarışını büyük ölçüde belirleyecek olan Sakaryaspor maçı Yılport Samsunspor için çok büyük önem arz ediyor. Bu maçın hazırlıklarına teknik direktör Taner Taşkın nezaretinde Nuri Asan Tesislerinde hız kesmeden devam ediyorlar.

Yılport Samsunspor’un hedefi bu müsabaka da yenemiyorsan da yenilme politikasını ön planda tutarak bu maçta mücadele verecekler. Kırmızı Şimşekler deplasmanda oynayacakları Sakaryaspor’dan çekinmiyorlar.

Sahada kaybetmemek adına mücadele sergileyecek olan Kırmızı Şimşekler çevre il ve ilçelerden maç için Sakarya’ya gelecek taraftarların desteğini arkasına alarak sahada mücadele verecekler. 

Yılport Samsunspor’da cezalı oyuncu yok, Ercan Yazıcı hariç sakat oyuncu da bulunmuyor. Sahada tam kadro yer alacak Yılport Samsunspor Sakarya’dan çekinmiyor. 

2.Lig Beyaz Grupta ilk yarının son müsabakasına çıkacak olan Yılport Samsunspor bu maçı da kazanarak ilk yarıyı lider bitirmek istiyor.

Bu lig Yılport Samsunspor’a dar geliyor. Şampiyon olup bir an önce bu ligden layık olduğu TFF 1. Lige çıkması gerekiyor. Büyük bir taraftar kitlesine sahip olan Kırmızı Şimşekler 2. Lig stadlarına sığmadığı gibi onlara dar geliyor bu lig...

Liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirecek olan Yılport Samsunspor Akdeniz Bölgesinde kamp yaparak ikinci yarıya hazırlanacaklar. Ayrıca takımın aksayan tarafları yapılacak yeni transferlerle takviye edilerek ikinci yarıya bomba gibi girecekler.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR