Önümüzdeki günlerde üzerinde...

durulması gereken konular

Yazı başlığımızda da belirttiğim gibi önümüzdeki günlerde kaleme almayı düşündüğüm ve halkımızın bilmesi gereken bazı önemli konuları bu köşede siz değerli okurlarımla paylaşacağım, bu konulardan bazılarını başlıklar halinde verelim
Birkaç gün önce okuduğum Taraf Gazetesi yazarlarından Yıldıray  Oğur"un, “Asker Yerel Seçim startını verdi mi?” Yazısında 2003 yılında askerlerin başlattığı bir çalışmayı ele almış, bu çalışma raporunda enteresan bulduğum konu "AK Parti"nin Samsun ilindeki faaliyetleri" başlığı altında bir dosya hazırlayıp, gelen her bilgi ve belgenin anında dosyaya eklenerek, bir üst yazı ile üstüne bildirilmesi olmuş, konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı yazacağımdan şimdilik bu kadar yeter kanaatindeyim.    

                                                                                                                                                   Bir başka konu Samsunspor Kulübü"nün dünü, bugünü ve yarını hakkındaki düşüncelerim; bu konuda bazı yazılarım oldu ise de daha detaylı olarak Samsunspor"un neden bu hale geldiğini, mevcut durumda nelerin yapılabileceğini ve önümüzdeki zamanlarda bu işe köklü bir çözümün nasıl bulunması gerektiği ile ilgili kanaatlerimi yazacağım.
Yine okurlarımızın bilmesi gereken önemli konulardan biri de, yerel gazetelerin kuruluşundan bu güne kadar nasıl ve neden kurulduklarından tutun da izledikleri politikalar ve bugünkü durumları hakkında bilinmesi gereken gerçekleri yazacağım.


Bana göre önem arz eden konulardan birisi de politikacı-iş adamı-basın birlikteliklerinin arka planı ve siyasetten para kazananların bürokrasiyi, belediyeleri ve siyaseti nasıl yönetmeye kalktıklarını yazacağım.


Daha önce kısa sürede belli ekonomik güce çıkartılıp, beklentilere cevap vermeyince çökertilen iş adamından, yerine ikame edilen iş adamını tepe tepe kullanıp, sokağa koyup, onun da yerine ikame edilen yeni iş adamından umulan medetlerin neler olduğunu, yine bu köşede okuyacaksınız.
Şehirdeki mutlu azınlığın her dönem yaptığı gibi, AK Parti iktidarında da nasıl dolaplar çevirdiğini ve kimlerin başrol oyuncuları olduklarını okuduğunuzda, dudaklarınız uçuklayacak.


Yıllardır bu şehirde bürokrat olarak çalışıp, hiçbir işe yaramayan insanların o koltuklarda kimler tarafından, neden tutulduğunu yine biz yazacağız.
İşi gücü nemmamlık olup, insanların birbirine düşman olması için olanca güçleri ile çalışıp, aralarını açan insanların başarısız olduklarında nasıl kahrolduklarını da, bu köşede okuyacaksınız.


Yazdığımız yazılardan rahatsız olup, bizi mahkemeye verenlerin iddialarını bu köşede okuduğunuzda, gülmekten yerlere nasıl serileceğinizi ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.


İyiyi güzeli buluncaya dek hep birlikte mücadeleye devam.
Şimdilik hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR