Nijerya çikolatası: Zenke

Bir ziyaret için Almanya´da olmam münasebetiyle Samsunspor´umuzun macini izleme imkanı bulamadım. Ancak maçı bizzat izleyen arkadaslarımdan aldığım bilgilere göre ikinci devrenin ilk maçına takımımız biraz sancılı baslamış. Esasında bu beklenilen bir durumdu.
İkinci devrede 4.haftadan tibaren yeni oyuncularla adaptasyon sorununun çözüleceğini ve  ben takımın oturacağını düşünüyorum. Hem kötü oynadığımız bir maçta aldığımız galibiyet çok önemli. Haftaya kendi sahamızda kazandığımız takdirde futbolcu kardeşlerimize özellikle Zenke'ye Alman çikolatasını elimle yedireceğim. Haftaya tribünde görüsmek dilegi ile...
Opera (Durağı)
Tarihin her döneminde farklı uygarlıklara ev sahipliği yapmış olan Anadolu ve Samsun'umuz uygarlıklara ait mimari ve yöresel değerleri korumuş, kültürel miraslara sahip çıkmıştır. Büyükşehir Belediyemizin başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'ın raylı sistemle iligi yaptığı tüm çabalara içtenlikle katılıyorum, toplu tasimacilik adına yaptıklarını destekliyorum. Her ileri toplumlardaki gibi toplu taşıma araçlarından Samsun halkının da medeni bir sekilde yararlanma  hakkı vardır. Eğer büyükşehir olduysanız bir miktar yürümek ve bu tür zorluğa da katlanacaksınız, katlanacağız elbette. Ancak sayın başkandan bir istirhamımız olacak: Bu güne kadar tüm vatandaşlarımızın ''Büyük Cami'' diye inecekleri yere verdikleri bir durak ismi var. Diğer tüm duraklar için diyecek bir şeyimiz yok. Ancak Opera diye bize zorla kabul ettirilmeye çalışılan bu durak ismi bizim içimize sinmedi. Tahmin ediyorum sizin de sinmemiştir sayın başkan. Lütfen iadeyi itibarda bulunarak Opera olarak adlandırılan raylı sistem durağının ismini Büyük Cami olarak değiştirelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR